Alien Breed: Impact nu verkrijgbaar op Steam | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Alien Breed: Impact is de verbeterde versie van Alien Breed: Evolution, dat vorig jaar op Xbox Live Arcade werd uitgebracht. Team17 heeft de kritiek op Alien Breed: Evolution ter harte genomen en heeft een shop toegevoegd in de game waarin men upgrades kan aanschaffen, verbeteringen voor de coöperatieve modus en een gratis proloog campagne.

Alien Breed: Impact

Alien Breed: Impact is een shooter die vanuit een bovenaanzicht gespeeld wordt. De speler bevindt zich in een getroffen buitenaards voertuig, wat voor een duistere sfeer zorgt. Het spel is met maximaal twee spelers tegelijk te spelen in een coöperatieve modus, die zowel on- als offline te spelen. In ieder level moeten spelers bepaalde taken volbrengen, zoals het vinden van keycards en het escorteren van onschuldige gevangenen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou