Alien Breed: Impact deze zomer voor de PC en PlayStation 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Alien Breed verscheen eerder al op Xbox Live Arcade en PlayStation Network. De ontwikkelaar bestempelt Impact als een extreem opgewaardeerde uitgave van de eerder verschenen versie. Ze hebben zich verdiept in de feedback van de community. Zo zijn wapens te verbeteren, is de coöperatieve modus opgepoetst en is er een proloog aan de campagne aan het spel toegevoegd.

Alien Breed is een driedimensionale shoot em' up die vanuit een bovenaanzicht gespeeld wordt. De speler bevindt zich in een getroffen buitenaards voertuig, wat voor een claustrofobische en duistere sfeer zorgt. Ieder moment kunnen er aliens door de muur komen en de speler aanvallen. Het spel is met maximaal twee spelers te spelen. Een precieze datum voor Alien Breed: Impact is nog niet gegeven.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou