Alan Wake keert terug in nieuwe dlc voor Control

Alan Wake keert terug in nieuwe dlc voor Control

De nieuwe uitbreiding voor Control, Awe, bevat een personage uit een andere game van Remedy: Alan Wake.

Het was al bekend dat de dlc er aan zat te komen. In Awegaat Jesse naar een nieuwe sector in The Oldest House, genaamd The Investigations Sector.

Tijdens de State of Play vanavond werden niet alleen nieuwe beelden getoond, ook was te zien dat Alan Wake in de uitbreiding zit. Zijn rol in het avontuur is echter nog niet bekend.

Tot slot werd ook de releasedatum voor de dlc bekendgemaakt: 27 augustus. Net als de vorige uitbreiding van Control, staat Awe in eerste instantie alleen voor PS4 gepland, en komt het op een nog onbekend later moment naar andere systemen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb hier heel veel zin in. Vorige dlc meer dan 10 uur mee vermaakt. Jammer dat die dlc's zo lang op zich laten wachten. Zeker voor xbox, die zal misschien pas weer 1-2 maanden later komen

0

@melody de DLC komt dezelfde dag uit voor alle consoles en PC. Remedy had ook nog wat anders te zeggen: "What if there’s actually been a plan in place for over a decade on how some of our games are connected – a Remedy Connected Universe, if you will – and payoff for certain things is… down the line?" Dat kan maar een ding betekenen... Alan Wake 2.

0

@AnarchicTorchic inderdaad, komt op dezelfde dag uit op andere platforms. Dus de zin:"in eerste instantie alleen voor PS4 gepland.." klopt niet.

0
test

Awe, heb t idee dat 't staat voor "Alan Wake E....." iemand ideeën? 😊

0
test

@Floppyhoofd_ In het spel staat de afkorting voor Altered World Event. Er worden in Control meerdere AWE's benoemd, waaronder de gebeurtenissen rondom Cauldron lake waar Alan Wake zich afspeelt. Misschien dat de DLC afkorting toch iets van Alan Wake betekent maar bovenstaande is mijn beste gok. Release op xbox deze maand nog zou ik fantastisch vinden!

0
test

@melody thnx :) ja dit wist ik zowaar XD maar dacht inderdaad, gezien Wake nogal in de schijnwerpers staat in deze trailer, dat 't dit keer wellicht iets te maken had met hem:)

0

Aanbevolen voor jou