Geen microtransacties maar dlc voor Age of Empires 4

Geen microtransacties maar dlc voor Age of Empires 4

Adam Isgreen, creatief directeur van Age of Empires, zegt dat microtransacties in een realtime strategiegame niet een ding is.

Isgreen zegt tevens ook dat de Age of Empires-studio kijkt naar mogelijke dlc’s voor alle Age of Empires-games, niet alleen de nieuwste. Het is tijdens het X019-evenement bekendgemaakt dat Age of Empires 4: World’s Edge geen microtransacties gaat hebben. In plaats daarvan focust de studio zich op het creëren van dlc’s.

De creatief directeur meldt verder dat het soort dlc per game gaat verschillen; het ligt er net aan wat de game mist of wat de speelervaring van de gebruiker kan verbeteren. “Nieuwe beschavingen zullen waarschijnlijk niet naar Age of Empires II komen, omdat deze game er al 35 heeft,” aldus Isgreen.

Een paar dagen geleden is de eerste gameplay van Age of Empires 4: World’s Edge onthuld tijdens Inside Xbox, bekijk de volledige gameplay hier. De focus wordt gelegd op de middeleeuwen en in de trailer worden de Mongolen en Britten getoond.

Een releasedatum voor Age of Empires 4: World’s Edge is nog niet bekendgemaakt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat zijn mooie woorden. de ervaring echter leert mij om sceptisch te zijn. Maar ik hoop dat dat onnodig is.

0

@darkmanwls Iedere keer als er zoiets gezegd wordt denk ik: dat zeggen ze toch niet zomaar? Maar dan is de game een aantal maanden uit en ineens: Tadaaa! zitten er microtransacties in.

0
test

Age of Empires lijkt mij ook niet echt een spel voor microtransacties. Ondanks dat het er nieuwer uitziet dan de oude varianten kost zo'n game nooit zoveel als bijvoorbeeld een Assassins creed of call of duty om te maken. Daarom lijkt het mij ook logisch dat ze dit er niet in stoppen.

0

Aanbevolen voor jou