Abonnement APB kan betaald worden met in-game geld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De eerste 25 uur van APB zijn geheel gratis te spelen, waarna spelers er voor kunnen kiezen 20 uur (6,29 euro) of 30 dagen (8,99 dollar) aan te schaffen. Spelers kunnen echter ook het geld wat ze in de game verdienen inwi elen voor gratis speeltijd in de game. Daarnaast bevat de game een 'sociaal gebied', waarin spelers met elkaar kunnen handelen of praten. Dit gebied zal compleet gratis blijven.

APB is een MMO die qua speelstijl veel weg heeft van games als Grand Theft Auto. De game speelt zich af in San Paro, een grote fictieve stad waarin spelers zich aan kunnen sluiten bij verschillende bendes. Belangrijk element van de game is dat spelers hun personages, wapens en voertuigen volledig aan kunnen pa en. De game verschijnt exclusief op de PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou