Aantal NES-games voor 3DS krijgen online multiplayer | Gamer.nl

Aantal NES-games voor 3DS krijgen online multiplayer | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Nintendo geeft een pakket van tien NES-games gratis aan de huidige bezitters van de 3DS, ter compensatie voor het feit dat zij de 3DS voor ongeveer 250 euro hebben gekocht, terwijl het apparaat al op 12 augustus met een derde in prijs verlaagd wordt. Die games zijn op een later tijdstip ook los te koop in de eShop, voor gamers die de 3DS na de prijsverlaging kopen.

Waar de titels in het Amba ador-pakket echter de onaangepaste NES-games zijn, krijgen de versies in de eShop extra content. Wanneer ze uitkomen, zullen de spelers die de games vanuit het Amba ador-pakket hebben ontvangen gratis hun games kunnen upgraden naar de vernieuwde versies.

Multiplayer

Sommige games zullen voorzien worden van online multiplayer. Het zal daarbij hoogstwaarschijnlijk enkel gaan om de games die oorspronkelijk al multiplayer bevatten, zoals Ice Climbers. Of er nog meer titels zijn die een multiplayerfunctionaliteit via Wi-Fi krijgen, is niet bekend. De volledige lijst van games die met het Amba ador-programma gedownload kunnen worden, moet nog vrijgegeven worden. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou