Aankoop van Ruffian door Rockstar is nu officieel

Aankoop van Ruffian door Rockstar is nu officieel

Rockstar Games heeft de aankoop van Ruffian Games officieel aangekondigd.

Eerder deze week gingen er al geruchten over de aankoop van Ruffian door Rockstar, waarna op de officiële website van de Britse overheid te lezen was dat Ruffian zijn naam had veranderd in Rockstar Dundee. Dat is nu dus officieel aangekondigd.

"We vinden het geweldig om Ruffian te verwelkomen in de Rockstar Games-familie", aldus Sam Houser van Rockstar. "Het Ruffian-team is een getalenteerde toevoeging aan de globale studio's van Rockstar en we kijken er naar uit om samen te werken aan toekomstige projecten."

Ruffian werd in 2008 opgericht door Gary Liddon en Billy Thompson. De studio was verantwoordelijk voor Crackdown 2 en hielp ook mee met de ontwikkeling van Halo: The Master Chief Collection. "Het is enorm spannend om onderdeel te worden van Rockstar", aldus Thompson. "We krijgen niet alleen de kans om aan enkele van de meest succesvolle IP's ter wereld te werken, maar Rockstars investering in onze studio is een geweldig teken voor de expansie van game-ontwikkeling hier in Schotland."

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou