2K Games laat MMO maken van grote franchise | Gamer.nl

2K Games laat MMO maken van grote franchise | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game is al een jaar in ontwikkeling en zal alleen uitkomen op de Aziatische markt. "Een van 2K's initiatieven voor de lange termijn is om onze baanbrekende entertainmentervaringen naar een bredere doelgroep te brengen via opkomende online platformen en markten", zegt Christoph Hartmann, directeur van 2K Games.

"De samenwerking met XLGames onderstreept onze toewijding om 2K's aanwezigheid in online gaming en de Aziatische markt uit te breiden door gebruik te maken van onze creatieve expertise met bedrijven die bewezen leiders zijn." XLGames werkt momenteel ook aan de MMO-game ArcheAge, die draait op de CryEngine 2.

Franchise

Van welke franchise er een MMO-game wordt ontwikkeld, is onduidelijk. 2K Games is onder andere eigenaar van de gamemerken Mafia, Sid Meier's Civilization, Sid Meier's Pirates!, BioShock, The Darkne , Xcom, Duke Nukem, Borderlands.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou