18 miljoen Final Fantasy 14-spelers geregistreerd

18 miljoen Final Fantasy 14-spelers geregistreerd

Square Enix heeft bekendgemaakt dat er meer dan 18 miljoen Final Fantasy 14-spelers zijn geregistreerd.

Dit blijkt uit een brief van producent Naoki Yoshida. De Shadowbringers-uitbreiding werd eerder dit jaar uitgebracht en heeft hier volgens de man bij geholpen. Daarnaast wordt de game nog altijd ruimschoots ondersteund en verbeterd, wat veel spelers actief houdt en de game interessant maakt voor nieuwe spelers.

Naast de onthulling van het hoge spelersaantal, kondigde Yoshida de terugkeer van de Final Fantasy 14 Fan Festivals aan. Deze evenementen vinden plaats in Amerika, Europa en Japan. De afgelopen twee jaar vonden deze evenementen plaats in Duitsland en Frankrijk. Nederland wordt beschouwd als kanshebber voor dit jaar, net als het Verenigd Koninkrijk.

Yoshida kondigde in het bericht ook een Art Book aan van de laatste uitbreiding, genaamd Art of Reflection - Histories Forsaken. Dit boek wordt in maart 2020 uitgegeven en bevat honderd pagina's vol artwork en een bonus code voor een Dulia-Chaif Minion. Liefhebbers kunnen het boek hier vooruitbestellen.

Verder kondigt de brief de Echoes of a Fallen Star-patch aan voor Final Fantasy 14. Deze patch introduceert onder meer nieuwe missies, wapens en cosmetische items. Bekijk hier de volledige patch notes.

Final Fantasy 14 is PlayStation 4, pc en Mac.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is dan ook de beste mmo ooit!

0
test

@Mmo-veteran Eens, en sowieso de beste die nu nog actief is.

0
test

@gamer.nl Als ik op de link voor het boek klik zie ik 12 mei als release staan en niet Maart. Ook staat er page count 304 ipv 100. Hebben we het hier wel over hetzelfde boek?

0

Aanbevolen voor jou