We horen er al tijden geruchten over, toch zijn er maar weinig feiten bekend over de console van Infinium Labs, the Phantom. Binnenkort wordt de machine echter onthuld.

Het belangrijkste wat bekend is dat de machine draait op een intel processor, gebruik maakt van een Windows XP en content via breedband zal ontvangen. In een recente nieuwspost kan je er meer over lezen.

Op de Ultimate Gamers Expo in Los Angeles zullen we de console eindelijk te zien krijgen. Hopelijk wordt er dan ook meer bekend over prijzen en games voor de machine. Want tot die tijd blijft de machine een mysterie. Over het uiterlijk zjin al wel beelden, volgens Tweakzone ziet de machine er als volgt uit.

Het onbekende Infinium Labs presenteert binnen enkele weken een nieuwe spelcomputer. De console, die door het leven zal gaan als de Phantom, maakt intensief gebruik van breedband-internet.

Op dit moment is er nog weinig bekend over het de specificaties van het apparaat, waarvan de configuratie op die van de Microsoft Xbox lijkt. En omdat de Phantom gebruik maakt van pc-hardware, denkt Infinium Labs de snelste spelcomputer van dit moment uit te kunnen brengen. Er is al wat informatie te vinden op het breedbandportaal