Gameplay

Nieuw Overwatch 2-personage Ramattra uitgebreid getoond

Ramattra wordt op 6 december aan Overwatch 2 toegevoegd

Geschreven door Michel Musters op
Blizzard heeft een gameplayvideo gepubliceerd waarin de aankomende nieuwe Overwatch 2-hero Ramattra in actie is te zien.

Eerder deze maand werd het speelbare personage al onthuld met een verhalende trailer, maar nu zijn er hieronder ook gameplaybeelden te bekijken.

Ramattra is de leider van de Null Sector en wil wraak nemen op de mensheid. Volgens de verzetsheld wordt zijn volk al te lang onderdrukt en is het tijd voor verandering. De nieuwe held heeft een goede band met de bestaande held Zenyetta.

Ramattra beschikt over twee verschillende vormen: de Nemesis- en Omnic-vorm. Wanneer de tank zich in de laatstgenoemde vorm begeeft, is hij voornamelijk sterk op afstand, terwijl zijn Omnic-vorm spelers juist de mogelijkheid biedt om het vijandelijke teams frontaal te bestormen. Zo kan hij met een van zijn speciale vaardigheden door schilden en barrières slaan en veel schade aanrichten aan groepen.

Ramattra wordt op 6 december aan Overwatch 2 toegevoegd. Op die dag begint ook het tweede seizoen van de game. Mensen kunnen hem via de gratis battle pass op tier 55 vrijspelen, of meteen met hem aan de slag door de Premium-versie van de battle pass aan te schaffen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Guerrilla deelt info over hoofdpersonage Horizon Call of the Mountain James Gunn: 'DC-games en -films worden met elkaar verbonden'
3

Reacties op: Nieuw Overwatch 2-personage Ramattra uitgebreid getoond

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Sokpop

  • 28 november 2022 19:35
  Dit is voor mij t einde van overwatch. Karakters moeten voor iedereen speelbaar zijn, anders werkt t concept niet.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  sandervs

  • 29 november 2022 11:31
  @Sokpop valt wat voor te zeggen maar aan de andere kant wat is 10 eu nou (2x douchen?), ik koop gewoon lekker de battlepass, content daar in is zeker een tientje waard

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Sokpop

  • 29 november 2022 18:54
  @sandervs Heb je gelijk in hoor, veel plezier! Ik ben een beetje afgeknapt op Blizzard. Ik start zo Dragon Flight op, dat dan weer wel :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.