In een saaie en dode maand als het games aankomt, valt Atari ons bij met een prijsvraag van hun nieuwe Multiplayer FPS Joint Operations. Met meer dan 100 man kan je met deze game elkaar te lijf gaan. Speel in Teams en maak gebruik van vele authentieke voertuigen waaronder Helikopters, Tanks, Jeeps en Amfibische voer/vaartuigen.

Wat kan je winnen en wat moet je er voor doen?... Dat is nog best simpel. Vertel ons waarom jij in een team van meer dan 50 man online zal uitblinken in Joint Operations. Wat je kan winnen is vrij uniek. Ooit een eigen tank willen hebben?, dat is goed mogelijk. We geven namelijk drie op afstand bestuurbare tanks weg en ook een tiental T-shirts. Wie weet maak jij dalijk wel je vrienden in, gekleedt in camokleuren en met je minitank op je bureau!

Mail je antwoord naar het gebruikelijke adres en maak kans op deze leuke prijzen!

MILITAIRE MAIL BOX Veel Succes!

Alleen geregistreerde Gamer.nl bezoekers kunnen meedoen aan de prijsvraag. Je mag maar 1 keer meedoen. Inzendingen zonder naam en adres kunnen niet worden behandeld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen worden per post toegestuurd.