Final Fantasy is over de gehele wereld een van de meest bekende game series. In werelden vol wonderen en vage personages heerst er altijd oorlog, is er een duistere strijd gaande en vallen de meest niet bij elkaar passende mensen als een blok voor elkander.

Zo eens een keer niet in Final Fantasy XI. Want in deze door Square gemaakte en in Europa door Ubisoft uitgegeven MMORPG kan je zelf beslissen wat je doet. Ga je op reis op je tamme Chocobo of trek je de wilde natuur in op zoek naar monsters, schatten en verloren items. Het is allemaal mogelijk.

Vanaf deze maand, 16 september, is Final Fantasy XI ook in Europa te verkrijgen op PC, helaas voor de PS2 bezitters is besloten de game niet in Europa op PS2 uit te brengen. Maar in samenwerking met Ubisoft geven we wat leuke prijzen weg aan de fans van de Final Fantasy serie. Ben je helemaal weg van Final Fantasy en wil jij je collectie uitbreiden met wat coole goodies, dan raad ik je aan mee te doen en de onderstaande vraag te beantwoorden.

Wat is de naam van het leger van monsters dat de wereld van Vana'diel al een lange tijd belegert?

Stuur je antwoord samen met je volledige naam en adres voor 20 september naar het onderstaande adres en maak kans op 1 van die leuke goodies.

3 maal een official Final Fantasy XI strategy guide 2 maal een official Final Fantasy XI Soundtrack 2 maal een Japanse Taru Taru Telefoon hanger Final Fantasy Mailbox Veel Succes!

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden helaas niet geaccepteerd. Medewerkers van Gamer.nl en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 20 september 2004 zullen komen te vervallen