Split/Second: Velocity – Quarry Onslaught (PlayStation 3, Xbox 360)
Prijs: € 9,99 / 800 Microsoft punten

De downloadbare content die we vorige maand recenseerden voor Split/Second: Velocity is niet bepaald indrukwekkend. Zo is het Survival at the Rock-pakket veel te beperkt en voegt het Deadline-pakket slechts de gelijknamige modus en een aantal bolides toe. Quarry Onslaught bevat daarentegen een volwaardig Split/Second-parkoers en een nieuwe modus die ons wel kan bekoren.

In tegenstelling tot Minepit Park bevat het Quarry-parkoers de Power Plays, afkortingen en scherpe bochten waar Split/Second: Velocity zo bekend om staat. Het is een uitdagende baan die slingert door een afgegraven mijn en twee verraderlijke vernauwingen kent, die het maximale vergen van je stuurkunsten. Gelukkig zijn er ook wijdere bochten waar je optimaal kunt driften en je Power Play-balkje kunt vullen. Om vervolgens een rots tot ontploffing te brengen of een graafmachine de opdracht te geven je voorligger te pletten. Over het parkoers zijn diverse bouwmachines verspreid waarmee je het leven van je tegenstanders zuur kunt maken. Daarnaast zijn er Level 2 Power Plays die de koers van de baan veranderen. Al met al zijn de mogelijkheden uitgebreid en vooral online staat Quarry garant voor veel chaos.

Het parkoers is speelbaar in de modi Race, Deadline, Elimination, Air Strike, Detonator en Onslaught. Laatstgenoemde is de andere toevoeging van het Quarry Onslaught-pakket. Onslaught is een variant op Air Strike, waarbij een helikopter dit keer niet alleen jou, maar ook zeven tegenstanders bestookt. Afhankelijk van je positie na elke reeks raketten krijg je punten toebedeelt. Overleef je de reeks en sta je eerste, dan krijg je het maximaal aantal punten. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Vooral op een pittig parkoers als Quarry, met zijn scherpe bochten en vernauwingen, is het moeilijk om nog wat te zien door alle explosies en rook. Niettemin is de modus ontzettend vermakelijk en uitdagend.

Quarry Onslaught is zonder meer het beste downloadbare pakket van Split/Second: Velocity, maar daar is de prijs ook naar. Voor iets minder dan tien euro krijg je een extra baan en modus, die allebei erg vermakelijk zijn, maar we hadden liever een schappelijkere prijs gezien. Quarry Onslaught is een aanrader, maar voor de prijs iets aan de beperkte kant. We hopen dan ook dat Disney in de nabije toekomst de downloadbare content bundelt tot een volledig pakket, tegen een zacht prijsje.


 

Crackdown 2 – Deluge Pack (Xbox 360)

Prijs: 560 Microsoft punten

“Hey”, moet iemand van Ruffian Games gedacht hebben, “ik weet wat er ontbreekt aan Crackdown 2: een survival-modus”. En dat is dus precies wat je krijgt in de Deluge Pack.

Deluge is een multiplayermodus waarin tot vier spelers coöperatief vijf zones met elk tien waves aan vijanden binnen een beperkte tijd moeten schoonvegen. Het speelveld wisselt per wave, maar beperkt zich tot één van de drie eilandgedeelten uit het originele spel. Na elke wave krijg je extra tijd en de mogelijkheid om de beperkte ammunitie van je speciale wapens en granaten aan te vullen. Ondertussen is het een onderlinge strijd wie de meeste punten haalt, waarbij de score vermenigvuldigd wordt door snel achter elkaar vijanden te verslaan. Ga je dood, dan verlies je een deel van je punten en je combo.

Het is een beproefd concept en werkt goed binnen de gameplay van Crackdown 2. Het is een gezellige chaos als je met vier man probeert om alle tegenstanders zo snel mogelijk uit de weg te ruimen en je te haasten naar het volgende stuk waar het allemaal weer opnieuw begint. De raketten en kogels suizen om je oren,. Per potje ben je ongeveer een uur bezig, waarbij zelfs op de laagste moeilijkheidsgraad de tegenstand tegen het einde pittige vormen aanneemt.

Het is jammer dat er maar drie maps zijn en ze elk weinig impact hebben op de speelwijze, iets wat wel het geval is in bijvoorbeeld de Firefight-modus van Halo: Reach. De Deluge-modus voelt daarom wat beperkt, maar is desalniettemin erg vermakelijk voor een paar potjes, helemaal als je met bekenden speelt.


 

Mafia II – Joe’s Adventures (PC, PlayStation 3, Xbox 360)
Prijs: € 7,99 / 800 Microsoft punten

In de recensie van de vorige Mafia II-downloadbare content, Jimmy’s Vendetta, raadden we je aan om nog even te wachten op Joe’s Adventures. Deze uitbreiding zou meer verhaal bevatten, uitleggen hoe Vito in de bak kon eindigen en wat Joe in die tien jaar gedaan had. En de verhaalvertelling is nu net het beste aspect van Mafia II.

Het begin is goed. Waar het verhaal van Jimmy’s Vendetta helemaal wordt werd middels saaie tekstvelden, begint het avontuur van Joe met een aantal tussenfilmpjes en originele missies. Je achtervolgt iemand te voet op een station, klimmend over treinstellen. In een latere achtervolging scheur je in een auto over een bevroren rivier. Je doet nieuwe dingen en je komt op nieuwe plekken.

Natuurlijk zijn de minpunten van Mafia II ook nog steeds aanwezig. Na zo’n achtervolging wordt een tegenstander meestal in elkaar geslagen in een tussenfilmpje, in plaats van dat je dat zelf mag doen, maar dat ben je als Mafia II-speler inmiddels wel gewend. Toch verkiezen we de tussenfilmpjes boven de nauwelijks ingeleide missies van Jimmy’s Vendetta.

Al snel gaat het echter mis. De verhalende content waarop we hoopten, blijkt niet te bestaan. Joe’s Adventures heeft wel wat verhaalgedreven missies, maar het gros bestaat weer uit losse opdrachten, voorafgegaan door een korte (en saaie) tekstintroductie. Net als in Jimmy’s Vendetta hebben deze missies een tijdslimiet en leaderboards.

Hoewel een tijdslimiet an sich al niet echt past bij Mafia II als game, betekent dit ook dat er helemaal geen checkpoints in de missies zitten. Dat zorgt regelmatig voor frustraties. In het begin moet je bijvoorbeeld de halve stad doorkruisen om een auto te stelen, deze wordt echter goed bewaakt en je moet hem wel in perfecte staat afleveren. Word je neergeschoten door de bewakers of de politie, dan moet je de hele heenreis opnieuw doen.

Niet lang daarna neem je het op tegen een aantal smokkelaars, in een tweetal auto’s met schietende maffiosi. Dit is één van de vervelendste missies uit het pakket, omdat je in Mafia II niet kunt schieten vanuit een auto. Het is daardoor bijna onmogelijk om het op te nemen tegen een auto met drie tegenstanders met tommyguns. Natuurlijk zijn er meer dan genoeg prima missies, maar te vaak moesten we gefrustreerd de controller wegleggen door een matige missieopzet en het ontbreken aan checkpoints.

We hoopten dat Joe’s Adventures meer Mafia II zou brengen met vooral meer verhaal dan Jimmy’s Vendetta. Dat doet het wel, maar te beperkt. Acht uur aan extra gameplay is heel netjes voor acht euro, maar de arcademissies tussendoor voelen aan als opvulling en zijn regelmatig gewoon niet leuk. Slecht is Joe’s Adventure misschien niet, maar we voelen ons wel in de steek gelaten door ontwikkelaar 2K Czech, die hier zoveel meer mee had moeten doen.


Fable III – Understone Quest Pack (Xbox 360)
Prijs: 400 Microsoft punten

Understone Quest Pack is de eerste downloadbare content die voor Fable 3 verschijnt. Nu verwacht je met ‘pack’ in de titel waarschijnlijk minimaal een aantal substantiële missies, maar dat valt vies tegen.

De enige echte missie is ‘The Voice’. Een fabriekeigenaar in Bowerstone vraagt je om op onderzoek uit te gaan naar een mysterieuze stem die elders gehoord wordt. Deze stem leid je naar Understone, een stadje volledig onder de grond dat is opgericht door Montague Humes. Understone schijnt gebouwd te zijn als toevluchtsoord na een mysterieuze ramp die in een ver verleden heeft plaatsgevonden. Eigenlijk maakt het weinig uit, want na een half uurtje sta je alweer buiten en heb je een missie gespeeld die je al snel weer vergeten bent. Ondertussen ben je slechts twee nieuwe vijanden tegengekomen, namelijk ondode wolven en een soort robot.

Was dat het dan? Nee, want met de downloadbare content kan in Reavers Mansion opnieuw The Wheel of Misfortune gespeeld worden. Ditmaal moet je wederom een korte tijd overleven, maar is het ook zaak om tijdens de zes ronden zoveel mogelijk punten te scoren. Wie zijn gevechtsvaardigheden een beetje op niveau heeft, zal er weinig moeite mee hebben om gelijk een monsterscore neer te zetten. Als laatste kan er nog geschoten worden op een schietbaan in het huurlingenkamp, dat nu is omgetoverd tot bungalowpark. In beide gevallen is de beloning voor hoge scores nieuwe schietijzers, waardoor je binnen een mum van tijd zes nieuwe geweren scoort die nauwelijks de moeite waard zijn om te gebruiken.

Normaal gesproken is de eerste klap een daalder waard, maar het uurtje aan nieuwe content en de andere toevoegingen uit de Understone Quest Pack bieden veel te weinig om de aankoop te rechtvaardigen.


 

Enslaved: Odyssey to the West – Pigsy’s Perfect 10 (PlayStation 3, Xbox 360)
Prijs: € 9,99 / 800 Microsoft punten

Enslaved: Odyssey to the West is een apart beestje. Het spel mag dan wel vrij simpele gameplayelementen kennen, de chemie tussen de twee hoofdpersonages was van ongekend niveau. Daarnaast zorgde het derde personage, Pigsy, dat vanaf het laatste gedeelte van het hoofdverhaal bij de groep kwam, voor de komische noot tijdens de steeds serieuzer wordende aangelegenheden.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat er nu een downloadbare uitbreiding is verschenen met de varkensachtige man in de hoofdrol. Het levert een compleet andere spelervaring op dan met Monkey en Trip. Pigsy heeft niet de brute kracht en atletische capaciteiten van Monkey of de computervaardigheden van Trip. Hij is echter wel heel handig met gereedschap en kan ook goed met een geweer overweg.

In dit nieuwe hoofdstuk, dat zich voor het verhaal uit het originele spel afspeelt, beseft Pigsy dat hij zich wel heel eenzaam voelt op de schroothoop die hij zijn thuis noemt. Samen met zijn kleine robotvriendje Truffles trekt hij er vervolgens op uit om verschillende componenten te verzamelen om zijn eigen vriend in elkaar te knutselen. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot. Overal waar je komt wemelt het van de robots.

Het gebrek aan andere gevechtsvaardigheden en de afstand die het geweer tussen jou en de vijand creëert, zorgt ervoor dat er voor een andere insteek is gekozen op het gebied van gameplay. Pigsy’s Perfect 10 is meer op stealth georiënteerd dan de rest van het spel. Je bent in het begin voornamelijk aan het rondsluipen om maar niet gezien te worden door de vijandelijke robots. Naarmate het verhaal vordert, speel je steeds meer gadgets vrij die je helpen tijdens de gevechten. Die zijn ook broodnodig, want de nadruk van het verhaal verschuift langzamerhand van stealth naar actie en je moet steeds vaker grotere groepen robots tegelijk verslaan.

Met Pigsy’s Perfect 10 wordt echter pijnlijk duidelijk dat Enslaved het voornamelijk moet hebben van de prachtige omgevingen en de wisselwerking tussen de hoofdpersonages. Het is geen slechte uitbreiding, maar het mist een computergestuurde partner die voor de emotionele achtbaan zorgt die het oorspronkelijke spel zo kenmerkt. Je hebt dan wel Truffles bij je, maar die speelt een te kleine rol. Aan de andere kant zorgt deze content er wel voor dat Enslaved een gevarieerdere game wordt. De schiet- en sluipactie van Pigsy zijn een uitstekende aanvulling op het klauter- en vuistenwerk van Monkey. Helaas verlang je steeds meer terug naar Monkey en Trip naarmate het einde van het nieuwe hoofdstuk dichterbij komt.


 

Halo: Reach – Noble Map Pack (Xbox 360)
Prijs: 800 Microsoft punten

Enkele weken na de lancering van Halo: Reach ontstond er rumoer binnen de Halo-gemeenschap. Veel spelers beklaagden zich over het geringe aantal maps. Met name de Invasion-modus, waarin twee teams één object proberen te verdedigen dan wel bemachtigen, kon wat nieuwe toevoegingen gebruiken. Die vernieuwing komt nu in de vorm van Breakpoint, de grootste van de drie maps in het nieuwe Noble Map Pack. De grootse omgeving die de map biedt, in combinatie met de verscheidenheid aan voer- en vliegtuigen, leent zich perfect voor Invasion. Ook Big Team Battle, dat eigenlijk Team Slayer of Team Objective is met grotere teams, is prima speelbaar op Breakpoint, hoewel wij ervan uitgaan dat de map met name aan zal slaan bij Invasion-spelers.

De twee overige maps in het Noble Map Pack zijn Tempest en Anchor 9. Doordat Anchor 9 op bijna sluwe wijze gebruik maakt van symmetrie, wordt de geringe grootte van de map goed door Bungie verhuld. De kleinschalige map vindt plaats in de ruimte. Daarom zijn er plekken waar de speler gewichtloos is, net als in de andere ruimte-maps in Halo: Reach. Laat je echter niet te veel door het gebrek aan zwaartekracht afleiden: als je eenmaal te ver wegzweeft, raak je zowel letterlijk als figuurlijk van de kaart. Wanneer je daarentegen met beide voeten op de grond staat, dient Anchor 9 als een prima slachtveld. Een ware Team Slayer-map dus.

Tempest kent in tegenstelling tot Anchor 9 voertuigen en springplatformen (‘mancanons’). Daardoor leent de map zich beter voor gevechten op gemiddelde en verre afstand. Toch kent Tempest een openlijk gelegen middelpunt. Daar zullen zonder twijfel talloze gevechten op nabije afstand van elkaar plaats gaan vinden. Tempest is door de combinatie van voertuigen, lange afstand gevechten en close combat de meest chaotische map, maar door het aanliggende strand ook de meest gezellige. Maar bovenal is Tempest een echte Halo-map. Daarom denken wij dat fans voornamelijk Tempest gaan waarderen.

Het is duidelijk dat aan de kwaliteit van de maps weinig valt aan te merken. Het blijkt dat Bungie de speelkaarten uitvoerig heeft getest (vijf maanden, beweert de ontwikkelaar zelf). Misschien sluiten ze daarom wel zo feilloos aan op het huidige aanbod. Toch resteert er ondanks alle lofzang één punt van kritiek: er ontbreekt een tweede nieuwe Invasion-map. De toevoeging van nog een grootschalige map was voor de prijs van 800 Microsoft Punten allerminst een overbodige extra geweest. Zeker gezien die modus meer dan enkel één nieuwe map kan gebruiken. Daarmee impliceren we niet dat het Noble Map Pack een miskoop is, want iedereen die op zoek is naar zowel vernieuwing als ouderwetse Halo-actie kan niet om deze verleidelijke uitbreiding heen.


 

Overige content

De hernieuwde kennismaking met Medal of Honor was een wisselvallige. De multiplayer staat echter als een huis dankzij de inbreng van ontwikkelaar Dice. Om het karige aanbod aan maps uit te breiden zijn er deze maand twee pakketten met content uitgebracht. De eerste, Clean Sweep, is gratis ter beschikking gesteld en voegt naast een nieuw speltype twee nieuwe maps toe. Ook krijg je vernieuwde versies van twee bestaande maps. Naast Clean Sweep is er ook downloadbare content tegen betaling uitgebracht. Dit pakket, Hot Zone genaamd, gaat voor 800 Microsoft Punten of € 9,99 over de digitale toonbank voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Het bevat net als Clean Sweep een nieuwe spelmodus, twee nieuwe maps en nieuwe versies van twee bestaande maps.

Verder verschenen in november:

Assassin’s Creed: Brotherhood – Copernicus Conspiracy (PS3) gratis
In deze gratis uitbreiding voor de PlayStation 3-versie van het spel stuurt de astronoom Copernicus je op verschillende missies.

Castlevania: Harmony of Despair – Julius Belmond Character Pack (X360) 240 Microsoft punten
Met dit pakket krijg je de vampierenjager Julius Belmond als speelbaar personage.

Castlevania: Harmony of Despair – Music Pack 2 (X360) 160 Microsoft punten
Het tweede pakket met nieuwe muziek voor het spel.

Castlevania: Harmony of Despair – Yoko Belnades Character Pack (X360) 240 Microsoft punten
Speel het verhaal door als de ‘heks’ Yoko Belnades.

Comet Crash – Bionic Swarm (PS3) € 3,99
Voegt zestien nieuwe levels en tien maps aan het spel toe.

Dead Rising 2 – Skills Pack Ninja (PS3, X360) € 1,99 / 160 Microsoft punten
Vermom Chuck als een Ninja waardoor hij zombies ongezien voorbij kan sluipen. Daarnaast brengen gegooide wapens meer schade toe en krijg je nieuwe aanvallen voor zwaarden.

Eyepet – Dinosaur Styling Pack (PS3) € 2,99
Bevat een dinosauruskostuum en verschillende prehistorisch gerelateerde voorwerpen voor je Eyepet.

Eyepet - Hoodie Styling Pack (PS3) € 2,99
Verkleed je Eyepet als hangjongere met dit pakket.

Eyepet – Music Styling Pack (PS3) € 2,99
Verander je Eyepet in een muzikant met de inhoud van deze content.

Fable III – Dye Pack (X360) 80 Microsoft punten
Bevat verschillende kleuringen voor je haar en kleding.

Fable III – Five Star Dog Potion (X360) 80 Microsoft punten
Geef je hond direct de maximale statistieken met dit drankje.

Fable III – Hair Pack (X360) 160 Microsoft punten
Meet jezelf een nieuwe haarstijl aan met dit pakket. Er zitten drie haarstijlen in: een afro, cornrows en een asymmetrische bob.

Fable III – Female en Male Highlander Outfit (X360) 160 Microsoft punten per stuk
Steek je mannelijke of vrouwelijke personage in het nieuw met dit complete kostuum. De code voor deze content is bij retailversies van het spel meegeleverd.

Fable III – Highlander Tattoo Set (X360) 80 Microsoft punten
Tatoeëer je personage met deze tatoeageset. De code voor deze content is bij retailversies van het spel meegeleverd.

Fable III – Industrial Knight Outfit (X360) 160 Microsoft punten
Kleed jezelf als een futuristische ridder met dit nieuwe kostuum.

Fable III – Red Setter Dog Potion (X360) 160 Microsoft punten
Een drankje om je trouwe viervoeter in een ander soort hond te veranderen. De code voor deze content is bij retailversies van het spel meegeleverd.

FIFA 11 – Ultimate Team (PS3, X360) gratis
Creëer je ultieme team met de punten die je verdient door online wedstrijden en toernooien te spelen.

Fist of the North Star: Ken’s Rage – Het speelbare personage Heart en twee nieuwe missies (X360) 560 Microsoft punten
Beuk je een weg langs tegenstanders als Heart in twee nieuwe missies waarbij je in je eentje tegen vijf bazen moet vechten.

Fist of the North Star: Ken’s Rage – Het speelbare personage Outlaw en de King-survivalmissie (X360) 560 Microsoft punten
Kruip in de huid van een van je oorspronkelijke tegenstanders, de Outlaws, en bescherm de onschuldigen tegen het leger van King.

Fist of the North Star: Ken’s Rage – Jagi – originele kostuum en twee nieuwe missies (X360) 400 Microsoft punten
Vecht als de doorgedraaide Jagi in twee nieuwe missies.

Fist of the North Star: Ken’s Rage – Kenshiro Original Costume (PS3, X360) € 2,49 / 240 Microsoft punten
Hijs Kenshiro in zijn originele kostuum uit de strip.

Fist of the North Star: Ken’s Rage – Rei, Mamiya, Raoh Original Costumes (PS3) € 4,99 / 400 Microsoft punten
Betreed het slagveld als een van deze drie vechters uit de strip, inclusief hun bijpassende kostuums.

Front Mission Evolved – Last Stand (PC, PS3, X360) € 4,99 / 400 Microsoft punten
Overleef samen met andere mensen een oneindig aantal hordes vijanden in deze nieuwe multiplayermodus.

Front Mission Evolved – Map Pack (PC, PS3, X360) € 3,99 / 320 Microsoft punten
Twee nieuwe maps om in de verschillende multiplayermodi op te spelen.

Front Mission Evolved – Wanzer Pack 02 (PC, PS3, X360) € 3,99 / 320 Microsoft punten
Neem de controle over de Stork Mk. IV en de Tatou.

Front Mission Evolved – Wanzer Pack 03 (PC, PS3, X360) € 3,99 / 320 Microsoft punten
Speel met een geëvolueerde Wildgoat of een nieuw ISV-prototype.

Front Mission Evolved – Weapons Pack 01 (PS3, X360) gratis
Een gratis pakket met drie nieuwe wapens: de Blackstone, de Dark Hog en de Sieger.

Front Mission Evolved – Weapons Pack 02 (PC, PS3, X360) € 2,99 / 240 Microsoft punten
Het tweede pakket met drie nieuwe wapens met deze keer de Rock Jack, de Wild Goose en de Goldias.

God of War III – Challenge of Exile Arena (PS3) € 1,99
Deze arena maakte oorspronkelijk deel uit van de God of War III Ultimate Edition en zet Kratos tegenover steeds meer en moeilijker wordende tegenstanders tot ze hem teveel worden.

God of War III – Diverse skins (PS3) € 0,99 per stuk of € 3,99 voor de bundel
Download een van de vier nieuwe skins of schaf ze alle vier tegelijk aan. Speel als Apollo, Forgotten Warrior, Dominus of Phantom of Chaos.

Guardians of Graxia – Map Pack (PC) € 2,49
Met tien nieuwe maps en vijf nieuwe units voor deze strategiegame.

Hustle Kings – Ball and Cue Pack (PS3) € 0,99
Word de ster van de pooltafel met deze nieuwe biljartballen en biljartkeus.

Hustle Kings – Carom and UK Billiards Pack (PS3) € 1,99
Voeg twee nieuwe variaties toe aan deze pool- en snookergame.

Hustle Kings – Trickshot Pack (PS3) € 1,99
Probeer veertien nieuwe trickshots onder de knie te krijgen met dit pakket.

Just Cause 2 – Chaos Parachute (PS3, X360) gratis
Maak een passende entree vanuit de lucht met deze parachute met een schedel erop.

Lara Croft and the Guardian of Light – Things That Go Boom Pack (PS3) € 2,99
Bevat nieuwe maps met gevaarlijke uitdagingen en puzzels en is de eerste dertig dagen gratis.

Magic: The Gathering - Duels of the Planewalkers – Expansion 3 (PC) € 3,99
Een goedgevuld pakket waarin je het op moet nemen tegen Sarkhan the Mad. Bevat tevens nieuwe speelkaarten, nieuwe decks en nieuwe uitdagingen.

Marvel Super Hero Squad: The Infinity Gauntlet – Captain America Collection (PS3, X360) € 2,49 / 240 Microsoft punten
Drie nieuwe speelbare personages: Captain America, Bucky en Red Skull.

ModNation Racers – Carnival Props Pack (PS3) € 4,99
Fleur je zelfgemaakte circuits op met een groot aantal nieuwe rekwisieten.

ModNation Racers – Kratos Pack (PS3) € 1,75
Eén van de meeste boze gamepersonage maakt zijn entree in één van de schattigste racegames. Rijd in zijn strijdwagen met een grote gouden stierenkop.

ModNation Racers – Ratchet & Clank Pack (PS3) € 1,75
Race rond als Ratchet of Clank in hun bijbehorende karts.

ModNation Racers – Stunt Pack (PS3) gratis
Deze gratis uitbreiding bevat verschillende voorwerpen waarmee je de meest bizarre banen kunt ontwerpen.

Moto GP 09/10 – Free 2010 Moto2 and 125 Update (PS3, X360) gratis
Met deze gratis uitbreiding worden de banen geüpdate voor het nieuwe seizoen en worden de Moto2- en125cc-klassen toegevoegd.

MX vs. ATV Reflex – Reflex Special Series (X360) gratis
Met dit gratis pakket krijg je er vijf nieuwe evenementen bij om lekker vies mee te worden.

Need for Speed: Hot Pursuit – Racer Timesaver Pack (PS3, X360) € 2,99 / 320 Microsoft punten
Bespaar jezelf een hoop tijd door direct alle racewagens vrij te spelen met deze content.

Need for Speed: Hot Pursuit – SCPD Timesaver Pack (PS3, X360) € 2,99 / 320 Microsoft punten
Ook de politieauto’s zijn met een druk op de knop vrij te spelen, uiteraard wel tegen een prijs.

PAIN – Creepie Pack (PS3) € 0,99
Creepie is een nieuw personage om weg te slingeren in de wereld van PAIN.

PAIN – H8 Squader Pack (PS3) € 0,99
Speel als het personage H8 Squader, die compleet komt met zijn eigen geluidseffecten en poses.

PAIN – Maxine Pack (PS3) € 0,99
Weer een nieuw personage om te pijnigen. Maxine wordt geleverd met haar eigen poses en geluidseffecten.

PDC World Championship Darts: Pro Tour – Player and Tourney (PS3) € 3,99
Bevat Wayne Mardle en Peter Manley als speelbare personages en voegt daarnaast de Las Vegas Desert Classic als toernooi aan het spel toe.

Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Knives Chau Add-on Pack (PS3, X360) € 1,99 / 160 Microsoft punten
Speel de game als het personage Knives Chau. Daarnaast worden er met deze content twee nieuwe spelmodi toegevoegd, Battle Royale en Dodge Ball.

Söldner-X 2: Final Prototype – The Final Chapter (PS3) € 4,99
Dit hoofdstuk voegt drie nieuwe levels toe, naast dertien uitdagingen en een alternatief einde voor de game.

Space Invader Infinity Gene – Bonus Stage Pack 2 (PS3, X360) € 2,99 / 240 Microsoft punten
Voegt de bonuslevels 4-1 tot en met 4-6 toe.

Space Invader Infinity Gene – Bonus Stage Pack 3 (PS3, X360) € 2,99 / 240 Microsoft punten
Krijg hiermee de beschikking over de bonuslevels 5-1 tot en met 5-6.

Splatterhouse – Diverse maskers (PS3, X360) € 0,99 / 80 Microsoft punten per stuk
Zet eens een ander masker op, waaronder het Dia de los Muertes Mask of het Retro Hockey Mask.

Splatterhouse – The Killing Floor (PS3, X360) € 1,99 / 160 Microsoft punten
Overleef golven van vijanden in deze nieuwe survivalarena.

Sports Champions – Reverse Tee Pack (PS3) € 2,99
De bestaande parkoersen voor Disc Golf worden met dit pakket omgedraaid zodat je weer ‘nieuwe’ banen hebt om op te spelen.

Super Street Fighter IV – Ultra Femme Fatale Pack (PS3, X360) € 3,99 / 320 Microsoft punten
Alternatieve kostuums voor Cammy, Chun-Li, Rose, Sakura en C. Viper.

Super Street Fighter IV – Ultra Shoryuken Pack (PS3, X360) € 3,99 / 320 Microsoft punten
Zorg ervoor dat de vechtersbazen Ken, Ryu, Gouken, Dan en Akuma frisse kledij dragen.

Theatre of War 2 – Battle for Caen (PC) € 9,99
Neem de controle over de British 11th Armored tijdens Operation Epsom en Goodwood in 1944. Speel in acht nieuwe maps, die ook in multiplayer speelbaar zijn.

Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 – All-In-One Pack (PS3, X360) € 9,99 / 800 Microsoft punten
Een combinatie van de drie betaalde pakketten die voor H.A.W.X. 2 verschenen zijn tegen een iets lagere prijs.

Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 – Bonus Pack (PS3, X360) gratis
Deze gratis uitbreiding bevat een nieuwe teammissie en een aantal nieuwe skins voor vliegtuigen.

Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 – Russisch Power Pack (PS3, X360) € 3,99 / 240 Microsoft punten
Vlieg in de meest geavanceerde Russische straaljager, de SU T-50 (PAK FA). Daarnaast bevat deze content een nieuwe gevechtsmissie en een nieuwe skin voor de Su-35BM.

Trinity Universe – Technician’s Pack (PS3) € 1,99
Bevat geüpgrade versies van de wapens waarmee je het spel start.

Vanquish – Tri-Weapon Pack (PS3, X360) € 1,99 / 160 Microsoft punten
Drie nieuwe wapens om flink mee te knallen.

Worms 2: Armageddon – Battle Pack (PS3) € 3,99
Nadat het Battle Pack in juli reeds voor de Xbox 360 verscheen, is deze content nu ook verkrijgbaar op de PlayStation 3.