Hoeveel heb je over voor Red Dead Redemption op Switch/PS4?

Hoeveel heb je over voor Red Dead Redemption op Switch/PS4?

Red Dead Rerelease

Deze week werd de Red Dead Redemption-rerelease voor PlayStation 4 en Nintendo Switch aangekondigd. Het prijskaartje van 50 euro heeft mensen flink laten schrikken. Vandaar de vraag: hoeveel heb jij over voor Red Dead Redemption op deze platformen? Laat ons in de reacties weten hoeveel de game voor jou maximaal mag kosten en waarom.

Red Dead Redemption

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik vind het niet erg om opnieuw voor een game te betalen op een nieuwe generatie console, of als het een nieuwe uitvoering (lees: remake of goede remaster) betreft, maar in dit geval vind ik dit veel teveel geld voor een game zonder verbetering. Ja de addon zit erbij maar die heeft vrijwel niets met de game zelf te maken en was wijkt zo af van de originele gameplay dat ik hem na een uurtje nooit meer heb opgestart. 30 of zelfs 35 euro zou voor mij nog acceptabel zijn, maar voor 50 euro gaat me dit veel te ver, ik wacht wel tot ie eens goed in de aanbieding is voor de switch.

0

29,99 voor deze basis editie, vergelijkbaar met huidige aanbod xbox. Een port is de goedkoopste manier om een spe uit te brengen, dus de investering haal je er zo uit.

0

Aanbevolen voor jou