FromSoftware sluit vervolg op Elden Ring niet uit

FromSoftware sluit vervolg op Elden Ring niet uit

Op 21 juni komt de enige uitbreiding, Shadow of the Erdtree, beschikbaar

FromSoftware heeft opnieuw bevestigd dat Shadow of the Erdtree de enige uitbreiding op Elden Ring wordt. Het bedrijf sluit echter niet uit dat er ooit een vervolg op de game verschijnt.

Regisseur Hidetaki Miyazaki werd geïnterviewd door het Chinese Zhihu (via Eurogamer). Daarin meldt hij dat Shadow of the Erdtree de eerste en tegelijk laatste dlc voor Elden Ring wordt.

Daarna vertelt hij echter dat er nog niet is besloten of het Elden Ring-verhaal volledig is afgerond, en dat een mogelijk vervolg een optie blijft. Hij laat echter niet weten of fans ook daadwerkelijk op een vervolg kunnen rekenen. Miyazaki meldt wel dat spelers van de uitbreiding enkele antwoorden op vragen die ze hebben kunnen verwachten.

Shadow of the Erdtree komt op 21 juni uit en gaat 39,99 euro kosten. De dlc biedt een compleet nieuw verhaal dat zich afspeelt in het 'Land of Shadow', een "land dat leeggeroofd is tijdens een groots gevecht" en het land waar godin Marika vandaan komt. Spelers kunnen nieuwe mysteries, kerkers, vijanden, magie en wapens verwachten en op elk gewenst moment tussen de spelwereld uit Elden Ring en die van de uitbreiding wisselen.

Shadow of the Erdtree verschijnt op dezelfde systemen als waar Elden Ring op beschikbaar is, oftewel PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc (Steam).Hieronder kan een eerder verschenen trailer worden bekeken.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Is al gewijzigd.

[Reactie gewijzigd door Yennila op 6 mei 2024 - 11:33]

0

Aanbevolen voor jou