Pocketpair is trots dat andere games inspiratie uit Palworld halen

Pocketpair is trots dat andere games inspiratie uit Palworld halen

Er gaan geruchten dat Tencent aan meerdere games die op Palworld lijken werkt

Takuro Mizobe, de ceo van Palworld-ontwikkelaar Pocket Pair, geeft aan dat het hem alleen maar trots maakt dat er games in ontwikkeling zijn die geïnspireerd zijn door Palworld.

Hij reageert daarmee op een artikel van IGN waarin wordt gesuggereerd dat Mizobe een negatieve opinie heeft over recente berichten dat Tencent meerdere mobiele games vergelijkbaar met Palworld ontwikkelt. Dit nadat Palworld ook kritiek ontving omdat de game erg op Pokémon zou lijken.

Mizobe benadrukt op social media echter dat er van kwaad bloed geen sprake is. "Iemand 'beschuldigen' betekent dat ze iets fout doen. Ik vind niet dat Tencent iets fout doet. Ik ben trots dat andere bedrijven games zoals Palworld willen maken."

Hij vervolgt: "Historisch gezien innoveert deze industrie wanneer we ideeën van games waar we van houden lenen. Ik ben wel verrast dat er al veel mobiele games van hoge kwaliteit in ontwikkeling zijn."

Palworld is verkrijgbaar op pc, Xbox-consoles en Game Pass. Pocketpair liet eerder al weten dat men overweegt de game ook naar andere platforms te brengen.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou