Palworld ontvangt komende zomer een nieuw eiland met nieuwe Pals

Palworld ontvangt komende zomer een nieuw eiland met nieuwe Pals

De pas onthulde arenamodus moet ergens daarna uitkomen

Aankomende zomer moet er een grote update voor Palworld verschijnen met daarin een compleet nieuw eiland om te verkennen en met diverse nieuwe Pals.

Dat heeft ontwikkelaar Pocketpair bevestigd. Naast het nieuwe eiland met nieuwe Pals kunnen spelers via de update ook nieuwe wapens en gebouwen verwachten. Wanneer precies de update deze zomer beschikbaar komt is nog niet bekend.

Wel is duidelijk dat de onlangs aangekondigde arenamodus pas ergens daarna zal verschijnen. In de pas getoonde teaser trailer werd nog aankomende zomer gemeld, maar het gaat blijkbaar om een fout - alleen '2024' is vooralsnog bevestigd. "Het spijt ons voor deze fout", aldus Pocketpair.

Tot slot heeft de ontwikkelaar peen nieuwe patch uitgebracht voor de Xbox Series-versie van de game. Onlangs kwam update v0.2.0.6 al uit met daarin de eerste raid-baas, maar die patch zorgde er voor dat Xbox-gamers hun geboekte progressie konden verliezen. De nieuwe update lost dit op.

Palworld verscheen afgelopen januari op pc, Xbox en Game Pass en groeide in een mum van tijd uit tot een grote hit. Tijdens de drukste dagen had de game een paar miljoen gelijktijdige spelers. Wel zijn de spelersaantallen inmiddels aanzienlijk gedaald.

In Palworld kunnen spelers zogeheten Pals verzamelen. Deze wezens helpen spelers met klusjes op de boerderij en kunnen ter bescherming dienen, maar kunnen ook verkocht worden. Daarnaast verkennen spelers diverse kerkers. Daarbij kunnen Pals worden neergeschoten, zodat ze voedsel of materialen opleveren.

View post on X
View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou