Nieuwe Stalker 2-trailer toont de omgevingen

Nieuwe Stalker 2-trailer toont de omgevingen

Game komt op 5 september uit voor Xbox Series-consoles, pc en Game Pass

GSC Game World heeft een korte nieuwe trailer van Stalker 2: Heart of Chornobyl uitgebracht waarin onder andere diverse omgevingen getoond worden.

In de trailer staat de speler samen met een ander personage op een krakkemikkig bouwsel. Er wordt wat gepraat - via de ondertitelingsoptie van YouTube kan er Engelse ondertiteling in de video worden gezet - en ondertussen komen diverse sfeervolle omgevingen uit de game voorbij. De trailer kan hieronder worden bekeken.

Eerder dit jaar stelde GSC Game World de releasedatum van Stalker 2 uit naar 5 september. Het bedrijf liet weten die keuze gemaakt te hebben nadat het duizenden spelers aan de slag heeft laten gaan met de game. Hoewel men veel positieve feedback ontving, is het de ontwikkelaar nu ook duidelijk geworden dat er geschaafd moet worden aan de technische aspecten van de game.

De ontwikkeling van de game heeft behoorlijk wat voeten in de aarde, want de studio was in Oekraïne gesitueerd toen de invasie van Rusland begon. Inmiddels werkt de ontwikkelaar vanuit de Tsjechische Republiek, maar sommige werknemers zijn noodgedwongen nog in Oekraïne.

Stalker 2: Heart of Chornobyl komt naar Xbox Series X en S en pc. Ook verschijnt het spel meteen op release op Game Pass.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb hier HEEL veel zin in, maar ik denk constant wanneer ik iets zie van de game dat deze uitgesteld gaat worden. Weet niet hoezo ik dat denk, maar het is letterlijk waar ik aan denk wanneer ik de game zie, haha! Hoop het natuurlijk niet, want deze wil ik z.s.m. spelen :P

0

Aanbevolen voor jou