Mortal Kombat 1 officieel aangekondigd

Mortal Kombat 1 officieel aangekondigd

Game komt op 19 september uit op PlayStation 5, Xbox Series, Switch en pc

Mortal Kombat 1 is vanmiddag officieel aangekondigd.

Uitgever Warner Bros. Games en NetherRealm Studios hebben de eerste informatie en trailer van de game uitgebracht, alsmede de officiële website gelanceerd. 

Er deden al veel geruchten rondom het spel de ronde en die blijken voor een groot deel te kloppen. Zo is de naam inderdaad Mortal Kombat 1 en komt het spel uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en pc (via Steam en Epic Games Store). De releasedatum is 19 september.

Ook de geruchten over een reboot kloppen. Het gaat volgens de makers om "de hergeboorte van het Mortal Kombat-universum door de vuurgod Liu Kang". De game moet "een nieuw tijdperk voor de iconische franchise inluiden, met een nieuw vechtsysteem, gamemodi en fatalities." De personages die naast Liu Kang worden genoemd zijn Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Kung Lao, Kitana, Mileena, Johnny Cage, Shang Tsung "en vele anderen".

Mortal Kombat 1 krijgt een nieuwe verhalende campagne met "je favoriete Mortal Kombat-personages zoals je ze nooit eerder hebt gezien". Ook bevat de game zogeheten 'Kameo-vechters' die spelers bijstaan tijdens gevechten. Cross-play en cross-progressie wordt ergens na release van de game toegevoegd. Daarbij bevat het spel rollback netcode.

Mensen die de Premium Edition of Kollector's Edition van het spel reserveren, ontvangen op 14 september al toegang tot de game. Daarbij is het personage Shang Tsung exclusief voor mensen met een pre-order. Mensen met een pre-order voor de Xbox Series- of PS5-versie ontvangen ook toegang tot een bèta in augustus.

Watch on YouTube
Mortal Kombat 1 - Xbox

Mortal Kombat 1 - Xbox kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou