Inhoud eerste dlc voor Mortal Kombat 1 uitgelekt

Inhoud eerste dlc voor Mortal Kombat 1 uitgelekt

Homelander en Peacemaker zitten er inderdaad in

De inhoud van de eerste downloadbare content voor het aankomende Mortal Kombat 1 is schijnbaar uitgelekt.

Zoals aangekondigd ontvangen mensen die de speciale edities van de game kopen 'Kombat Pack 1' ontvangen. Het is niet duidelijk of de dlc ook los te koop komt, maar dat is wel waarschijnlijk.

Volgens Amazon Italië (via Gematsu) zitten de volgende speelbare personages in dit pakket: Quan Chi, Omni Man, Ermac, Takeda, Peacemaker en Homelander. Eerder gingen er al geruchten dat DC-held Peacemaker en The Boys-personage Homelander als dlc aan de game zouden worden toegevoegd, en dit lijkt dus te kloppen. 

Daar blijft het echter niet bij. In het pakket zouden ook vijf 'Kameo-personages' zitten. Dit zijn personages die de spelers bijstaan tijdens gevechten. Het zou gaan om Tremor, Johnny Cage, Khameleon, Mavado en Ferra. Tot slot zou er een skin in zitten gebaseerd op acteur Jean-Claude van Damme.

Mortal Kombat 1 werd eerder deze week onthuld. Het spel komt op 19 september uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en pc (via Steam en Epic Games Store). Het gaat volgens de makers om "de hergeboorte van het Mortal Kombat-universum door de vuurgod Liu Kang". De game moet "een nieuw tijdperk voor de iconische franchise inluiden, met een nieuw vechtsysteem, gamemodi en fatalities." De personages die naast Liu Kang worden genoemd zijn Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Kung Lao, Kitana, Mileena, Johnny Cage, Shang Tsung "en vele anderen".

Mortal Kombat 1 - Xbox

Mortal Kombat 1 - Xbox kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou