Current-gen update voor Fallout 4 komt later deze maand uit

Current-gen update voor Fallout 4 komt later deze maand uit

De update werd vorig jaar nog uitgesteld naar dit jaar

De langverwachte current-gen update voor Fallout 4 verschijnt op 25 april voor Xbox Series-consoles en PlayStation 5.

Dat heeft Bethesda aangekondigd. De current-gen update werd in 2022 al onthuld en zou eigenlijk vorig jaar verschijnen, maar werd toen uitgesteld naar dit jaar. Nu is er dus een precieze releasedatum bekendgemaakt - niet geheel toevallig in de week dat het eerste seizoen van de Fallout-televisieserie op Amazon Prime Video is verschenen.

De upgrade zal opties voor een prestatie- en kwaliteitsmodus toevoegen, en biedt daarmee 60 frames per seconde en ondersteuning voor hogere resoluties. Ook moeten diverse bugs weggewerkt worden. Verder is er nieuwe content toegevoegd.

Eigenaren van de PS4- en Xbox One-versie kunnen een gratis update binnenhalen voor op PS5 en Xbox Series, en op eerstgenoemde consoles zal de game ook stabieler gaan lopen. Op pc komt ook een gratis update beschikbaar met ondersteuning voor widescreen en ultra-widescreen en verbeteringen en toevoegingen aan de Creation Kit. Ook wordt het spel Steam Deck-verified. De game zal ook op Epic Games Store uitkomen.

Fallout 4 kwam oorspronkelijk in 2015 uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. In het singleplayerspel verkennen spelers een post-apocalyptische versie van Boston en omgeving, ook wel bekend als 'The Commonwealth'. Ondanks kritiek rondom de graphics en technische problemen die de game rond release plaagden, waren critici en spelers ook te spreken over de vrijheid, spelwereld en diepgang van het spel.

Fallout 4
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Die had ik liever gezien voor Fallout 3 of New Vegas, die vond ik beide beter dan 4

0

Dat zullen de meeste mensen vinden, maar zijn beiden games van nog weer een generatie verder terug, dus zal wel moeilijker zijn om die een upgrade te geven.

0

Is ook begrijpelijk. Ik zou graag nog eens een goeie remake van deze games spelen, ze zijn erg slecht verouderd.

0

Wat toevallig dat ook net de serie Fallout is uitgekomen ;) Wat overigens echt een fantastische serie is.

0

Aanbevolen voor jou