Verhalende trailer Banishers: Ghosts of New Eden uitgebracht

Verhalende trailer Banishers: Ghosts of New Eden uitgebracht

Game komt op 13 februari uit op PS5, Xbox Series en pc

Focus Entertainment en Don't Nod hebben een verhalende CGI-trailer van het aankomende Banishers: Ghosts of New Eden online gepubliceerd.

Banishers: Ghosts of New Eden is een third-person actie-adventure met rpg-elementen die plaatsvindt in een uniek universum waarin spelers in de huid kruipen van twee spokenjagers die tegelijk ook geliefden zijn. Zij moeten in het fictionele New Eden geesten weg zien te jagen uit het land.

Buiten dit unieke concept wordt het tweetal ook geconfronteerd met "onmogelijke keuzes en diens dramatische consequenties". Het verhaal verandert dan ook afhankelijk van keuzes die spelers maken. Ook heeft het impact op de band tussen de personages.

Banishers: Ghosts of New Eden komt op 13 februari uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Banishers Ghosts of New Eden

Banishers Ghosts of New Eden kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb deze game al een tijdje geleden gepreordered. Was duidelijk in de eerste trailer wat je krijgt. Maar als nu al die trailers gaat kijken die uit zijn gebracht de afgelopen maanden dan weet je alles al van de game joh. Zonde

0
test

Laat me weten hoe de game is aub. Toen ik laatst een trailer zag en ook een filmpje zag over het maken en de keuzes wekte het me interesse. Alleen de vraag voor mezelf is hoeveel bloed of eng de game zal zijn wat me misschien weerhoudt om te spelen. Ik dacht eerst dat het 16+ zal worden maar zie nu 18+ staan.

0
test

18+? Ik wist dat niet eens, maar ben nu alleen nog maar meer hyped, hahah! Als ik het niet vergeet zal ik het zeker laten weten 👍🏻

0

Aanbevolen voor jou