Stellar Blade krijgt Boss Challenge-modus

Stellar Blade krijgt Boss Challenge-modus

Voor wie op zoek is naar extra uitdaging

Stellar Blade krijgt in de toekomst een speciale Boss Rush-modus.

Dat bevestigt Hyung-Tae Kim, CEO van ontwikkelaar Shift Up in gesprek met het Koreaanse Nate (vertaald door GamesRadar). In de modus kunnen spelers het vermoedelijk opnieuw opnemen tegen de verschillende eindbazen uit de game. Hoe de modus er verder precies uit gaat zien, is nog niet bekend. Een releasedatum is er ook nog niet.

Kim onthult verder dat er op dit moment nog geen knopen zijn doorgehakt over eventuele andere dlc-uitbreidingen en gratis updates. Eerder hintte hij wel al dat de studio mogelijk een vervolg op Stellar Blade wil maken. Dit deed hij ogenschijnlijk met een figuurlijke knipoog, maar het was voor het eerst dat de mogelijkheid van een vervolg geopperd wordt.

Stellar Blade verscheen op 26 april op de PlayStation 5. De game draait vooral om de hectische gevechten, vol met aanvallen, verdedigingsmoves en vloeiende combo's.

Gamer.nl-redacteur Erik Nusselder gaf de game een 7. "Er is niet zo veel mis met Stellar Blade, maar er is ook niet zo veel geweldig. Het voorspelbare verhaal en de lege personages worden gecompenseerd door spannende en vloeiende gevechten. Hopelijk wordt in een eventueel vervolg onze fantasie wat meer geprikkeld", concludeert hij in zijn recensie.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou