Servercapaciteit Helldivers 2 afgelopen weekend wederom verhoogd

Servercapaciteit Helldivers 2 afgelopen weekend wederom verhoogd

De servers kunnen nu 800 duizend gelijktijdige spelers aan

Het maximaal aantal spelers die de Helldivers 2-servers aankunnen is afgelopen weekend verhoogd naar 800 duizend mensen.

Vlak voor het weekend begon werd de servercapaciteit al verhoogd van 450 duizend naar 700 duizend. Afgelopen weekend is dit dus nog verder gestegen naar 800 duizend.

Afgelopen week kwam er ook al een patch uit voor Helldivers 2 waarbij spelers die vijftien minuten of langer inactief zijn in de game, naar het titelscherm worden gestuurd. Op die manier krijgen spelers die wel actief willen spelen de kans op de servers te komen.

Spelers proberen in de co-op-shooter Helldivers 2, dat beschikbaar is op PlayStation 5 en pc, als onderdeel van een team buitenaards gespuis van 'Super Earth' weg te houden en krijgen diverse missies voorgeschoteld, zoals bijvoorbeeld het verkrijgen van belangrijke data of het vernietigen van een vijandelijk nest. Mensen kiezen hun missies vanuit een hub op een ruimteschip, dat ook van upgrades voorzien kan worden. Dat zorgt er voor dat spelers hun arsenaal kunnen uitbreiden en upgraden.

Sebastiaan van der Bij gaf een 8 aan het spel: "Hoewel Helldivers 2 enigszins tekortschiet in originaliteit en diepgang wat betreft de missies en het verhaal, compenseert het ruimschoots met de grappige *tone of voice*, spectaculaire gameplay en hilarische momenten. Ondanks de soms wat chaotische actie, biedt het voldoende tactische diepgang om je een voordeel te geven tijdens de gevechten, terwijl het belang van communicatie tussen teamgenoten wordt benadrukt."

View post on X
View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Helldivers 2

Helldivers 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"naar 8000 duizend." ^^

0
test

Damn, had het overal gecontroleerd dacht ik... stond het toch ergens fout haha. Thanks!

0
test

Hopelijk lossen ze ook de problemen op met crossplay.

0

Aanbevolen voor jou