Remedy deelt details over Control-multiplayergame Condor

Remedy deelt details over Control-multiplayergame Condor

Game komt op een nog onbekend moment naar PS5, Xbox Series en pc

Remedy Entertainment heeft iets meer details gegeven over Condor, een multiplayergame die zich in hetzelfde universum afspeelt als Control.

Remedy heeft voorheen al het bestaan van de game bevestigd, maar tijdens het bekendmaken van de jaarcijfers onthulde de ontwikkelaar iets meer details over de game. Zo draait hij op de eigen engine van Remedy, Northlight, en is de game sinds eind vorig jaar klaar voor productie.

Over de setting meldt Remedy het volgende: "Na de Hiss-invasie is de Oldest House in lockdown. Het is een broeinest van gevaarlijke bovennatuurlijke krachten. Daarin zit het overblijfsel van de Federal Bureau of Control gevangen. Zij moeten controle over de situatie zien te krijgen. Wanhopige tijden vergen wanhopige maatregelen. Alle hulp is welkom."

Remedy ontwikkelde de singleplayer-actiegame Control, maar tot begin vorig jaar had uitgever 505 Games de rechten op de franchise in handen - inmiddels is Remedy de volledige eigenaar. In de multiplayergame zullen spelers "een overweldigende hoeveelheid vijanden en obstakels tegenkomen. Door gebruik te maken van hun gereedschap en elkaar hebben spelers een kans om te overleven."

Remedy bevestigde tot slot dat Condor geen free-to-play-game wordt. Hoewel het spel naar verwachting iets goedkoper wordt dan een volledig nieuwe premium game, zullen er diverse updates, uitbreidingen en microtransacties uitkomen waardoor "spelers jarenlang geboeid kunnen blijven".

Condor komt op een nog onbekend moment uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou