PvP-modus uit Warhammer 40,000: Space Marine keert terug in vervolg

PvP-modus uit Warhammer 40,000: Space Marine keert terug in vervolg

Fan heeft een artbook van de game in handen weten te krijgen

Warhammer 40,000: Space Marine 2 bevat net als het eerste deel een PvP-modus waarin spelers het tegen elkaar op kunnen nemen.

Een YouTuber heeft een artbook van de game in handen weten te krijgen, al is niet duidelijk hoe. In het boek is veel informatie rondom de game te vinden, van personages tot locaties, en er staan dan ook behoorlijk wat spoilers in. De video bekijken - voor zolang hij online staat - is dus op eigen risico.

Opvallend is dat er in het boek ook melding wordt gemaakt van een PvP-modus waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen. Een PvP-modus zat ook al in het eerste deel en was daar in trek bij spelers, dus het feit dat deze in het vervolg terugkeert is een logische zet van de ontwikkelaar.

Het was lange tijd niet zeker of er PvP-gameplay in Space Marine 2 zou komen te zitten. Op de officiële website werd kort PvP vermeld, maar dit werd kort daarna plotseling verwijderd zonder duidelijke reden.

Het vervolg op de in 2011 verschenen actiegame gebaseerd op het Warhammer-universum laat spelers wederom Lieutenant Titus besturen. Net als in het eerste deel gebruiken spelers allerlei wapens en dodelijke moves om vijandelijke Tyranids af te slachten. Volgens de makers kan men "epische gevechten op verre planeten" verwachten. De game verschijnt op 9 september voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toen de eerste game op de xbox 360 uitkwam, was ik erin gesprongen zonder enige kennis (ik wist wat warhammer was, maar had nooit echt een game ervan gespeeld of de boeken gelezen) en was totaal weggeblazen door hoe vet het was.. Hordes van orcs die op je afstormde, jij bent een big badass die geen angst heeft net een dikke kettingzaag zwaard en grote guns.. Gewoon puur knallen en genot. Spring dus ook weer in dit deeltje zonder trailers/spoilers/artikels te gaan checken. Hoop dat ik weer zo wordt weggeblazen! :D

0

Aanbevolen voor jou