Mechs zijn nu beschikbaar in Helldivers 2

Mechs zijn nu beschikbaar in Helldivers 2

De EXO-45 Patriot Exosuit kan nu ontgrendeld worden

Helldivers 2-spelers kunnen nu een mech oproepen op het slagveld.

Het was al bekend dat mechs ergens na de release van de game aan Helldivers 2 toegevoegd zouden worden. De eerste Helldivers had ook mechs. Gisteren hebben spelers de pas uitgekomen Tien Kwan-missie geklaard, wat de voorwaarde was om mechs in de game te krijgen.

Men kan de EXO-45 Patriot Exosuit ontgrendelen via het Ship Management-menu. Spelers moeten echter wel level 25 of hoger zijn en 20.000 Requisitions betalen - al zijn er berichten dat hij tijdelijk gratis gebruikt kan worden. De mech kan vervolgens tijdens een missie opgeroepen worden. Hij heeft een raketlanceerder en een machinegeweer. Na gebruik is er een cooldown van tien minuten.

Eerder deze week werd aangekondigd dat de nieuwe Warbond - een soort battle pass - voor Helldivers 2 op 14 maart beschikbaar komt. De nieuwe Warbond laat spelers naast een nieuwe armor-set ook wapens als de LAS-16 Sickle, ARC-12 Blitzer en SG-8P Punisher Plasma ontgrendelen. Daarnaast kan het LAS-7 Dagger-pistool en de G-23-stungranaat worden ontgrendeld. Tot slot worden er nieuwe capes met bijbehorende playercards beschikbaar gesteld.

Spelers proberen in de co-op-shooter Helldivers 2 als onderdeel van een team buitenaards gespuis van 'Super Earth' weg te houden en krijgen diverse missies voorgeschoteld, zoals bijvoorbeeld het verkrijgen van belangrijke data of het vernietigen van een vijandelijk nest. Mensen kiezen hun missies vanuit een hub op een ruimteschip, dat ook van upgrades voorzien kan worden. Dat zorgt er voor dat spelers hun arsenaal kunnen uitbreiden en upgraden.

Sebastiaan van der Bij gaf een 8 aan het spel: "Hoewel Helldivers 2 enigszins tekortschiet in originaliteit en diepgang wat betreft de missies en het verhaal, compenseert het ruimschoots met de grappige *tone of voice*, spectaculaire gameplay en hilarische momenten. Ondanks de soms wat chaotische actie, biedt het voldoende tactische diepgang om je een voordeel te geven tijdens de gevechten, terwijl het belang van communicatie tussen teamgenoten wordt benadrukt."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Helldivers 2

Helldivers 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ook wel mooi hoe ze het doen. Niet gewoon aankondigen met een update die over een week op de bepaalde tijd komt, maar we moesten de planeet waar ze worden gemaakt verdedigen en zodra dat lukte werden de direct beschikbaar gesteld.

0

Dit is waarom Helldivers 2 ook zo origineel is. Ik ken geen andere online shooter waar je het gevoel krijgt ook daadwerkelijk meewerkt aan een grootschalige oorlog in realtime. De manier hoe ze dus content droppen alleen al is origineel te noemen, want er moet ook echt iets voor worden gedaan.

0

Aanbevolen voor jou