Mechs worden spoedig officieel aan Helldivers 2 toegevoegd

Mechs worden spoedig officieel aan Helldivers 2 toegevoegd

'De EXO-45 Patriot Exosuits zijn in productie'

Ergens binnenkort worden zoals beloofd mechs aan Helldivers 2 toegevoegd.

Dat heeft ontwikkelaar Arrowhead Game Studios bevestigd op social media. "De EXO-45 Patriot Exosuits zijn in productie in de fabrieken van Tien Kwan. Ze zijn spoedig gereed om op het slagveld ingezet te worden!" Wanneer de mechs precies komen is niet bekend, maar de ontwikkelaar gaf voor release van de game al aan dat ze ergens na release toegevoegd zouden worden.

Afgelopen week maakten sommige spelers al melding van het feit dat ze verschillende mechs in de game tegenkwamen - mogelijk ging het om een test van de ontwikkelaar. Mechs maakten ook onderdeel uit van de gameplay van de eerste Helldivers.

Spelers proberen in de co-op-shooter Helldivers 2, dat beschikbaar is op PlayStation 5 en pc, als onderdeel van een team buitenaards gespuis van 'Super Earth' weg te houden en krijgen diverse missies voorgeschoteld, zoals bijvoorbeeld het verkrijgen van belangrijke data of het vernietigen van een vijandelijk nest. Mensen kiezen hun missies vanuit een hub op een ruimteschip, dat ook van upgrades voorzien kan worden. Dat zorgt er voor dat spelers hun arsenaal kunnen uitbreiden en upgraden.

Sebastiaan van der Bij gaf een 8 aan het spel: "Hoewel Helldivers 2 enigszins tekortschiet in originaliteit en diepgang wat betreft de missies en het verhaal, compenseert het ruimschoots met de grappige *tone of voice*, spectaculaire gameplay en hilarische momenten. Ondanks de soms wat chaotische actie, biedt het voldoende tactische diepgang om je een voordeel te geven tijdens de gevechten, terwijl het belang van communicatie tussen teamgenoten wordt benadrukt."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Helldivers 2

Helldivers 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb genoten van de game met vrienden, we hebben er iets van 50-60 uur ingestoken.. Maar we zijn nu wel echt gestopt sinds een paar dagen. Erg repetitief en er werd weinig toegevoegd om ons geintreseerd te houden. Tegen de tijd dat ze dingen toevoegen die 'echt' boeiend zijn dan is het te laat voor mij iig. Maaaaar, super vette game voor de tijd we er in hebben gestoken!

0
test

Als je er 50u plezier aan gehad hebt is het zeker geen miskoop geweest. Ik heb er nog zeker plezier aan, maar ik speel niet superveel zowiezo.

0

Grappig, de meeste mensen die rond de 50 uur zitten zijn even gestopt of minder aan t spelen. Ikzelf nu ook, vind het nog wel een leuk spel maar nieuwe content is nu wel gewenst. Met de mechs ben ik er in ieder geval weer bij.

0

Aanbevolen voor jou