It Takes Two is meer dan zestien miljoen keer verkocht

It Takes Two is meer dan zestien miljoen keer verkocht

Geprezen co-op-game verscheen in 2021

Er zijn inmiddels meer dan zestien miljoen exemplaren van co-op-game It Takes Two verkocht.

Dat heeft ontwikkelaar Hazelight aangekondigd. De ontwikkelaar merkt op dat dit betekent dat meer dan dertig miljoen mensen de game hebben gespeeld, aangezien It Takes Two door twee mensen doorlopen moet worden en daar maar één game-exemplaar voor nodig is.

It Takes Two verscheen in 2021 op consoles en pc, en een jaar later op Nintendo Switch, en draait om Cody en May, die na een flinke ruzie worden omgetoverd tot poppen en in een fantasiewereld terechtkomen. Het spel won in het releasejaar diverse prijzen, waaronder de award voor de game van het jaar tijdens The Game Awards.

Het bedrijf achter de Sonic the Hedgehog-films werkt overigens samen met Hazelight aan een verfilming van It Takes Two, al is daar verder nog niets over bekend. Hazelight werkt ook al een tijdje aan een nieuwe game, maar die is nog niet onthuld.

It Takes Two scoorde een 9 op Gamer.nl: "It Takes Two is een unieke combinatie van een romcom en een co-op-game. De platformer voelt fris en vernieuwend aan door de fantasierijke omgevingen en verrassende spelmechanieken. Het is werkelijk een genot om samen puzzels op te lossen en minigames te spelen."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geweldige game samen met mijn zoon van 6 jaar 2x uitgespeeld!

0
test

Goed te doen met een 6-jarige? Ik ga deze ook spelen maar met mijn 8-jarige dochter speel ik al meer games dus om het eerlijk te houden kan ik het ook met de jongste spelen. :)

0
test

Deze is echt te doen, super game!

0

Nu aan het spelen met de vriendin en het is echt een hele leuke game! Top game zelfs!

0

Aanbevolen voor jou