Immortals of Aveum-ontwikkelaar ontslaat bijna helft van werknemers

Immortals of Aveum-ontwikkelaar ontslaat bijna helft van werknemers

Game kwam afgelopen augustus uit

Ongeveer 45 procent van de werknemers van Immortals of Aveum-ontwikkelaar Ascendant Studios is ontslagen.

Dat heeft CEO Bret Robbins op social media laten weten. "Met een gebroken hart nemen we bij Ascendant Studios vandaag afscheid van onze vrienden en collega's - ongeveer 45 procent van ons team. Dit een pijnlijke, moeilijke, maar noodzakelijke beslissing die we niet lichtvaardig hebben gemaakt. Desalniettemin moeten we aanpassingen maken nu Immortals of Aveum uitgekomen is." Een voormalige werknemer liet aan Polygon weten dat de reden van de ontslagronde de tegenvallende verkoop van de game is.

Robbins laat weten dat getroffen voormalige werknemers geholpen worden met een mogelijke transitie naar andere werkplekken buiten het bedrijf. Ook werknemers die blijven worden gesteund. "Als je studio naar bewezen Unreal Engine 5-artiesten en -ingenieurs zoekt, neem dan contact met ons op zodat we je in contact kunnen brengen met ongelooflijk getalenteerde ontwikkelaars."

Ascendant Studios is een onafhankelijk studio opgericht door Robbins, die voorheen de creative director van de oorspronkelijke Dead Space en Call of Duty-games zoals Modern Warfare 3, Advanced Warfare en World War 2 was.

Immortals of Aveum, dat voor Electronic Arts werd ontwikkeld, verscheen afgelopen augustus op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc en werd wisselvallig ontvangen. De PS5-versie heeft een gemiddelde score van 70 op Metacritic.

View post on X
Immortals of Aveum

Immortals of Aveum kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Treurig, baan verliezen gun je niemand. Spel was eigenlijk verrassend leuk, geen absolute topper maar prima. Denk dat de timing van de release ook slecht gekozen was. Hadden ze beter in een wat rustigere periode kunnen doen.

0

Aanbevolen voor jou