Immortals of Aveum met een maand uitgesteld

Immortals of Aveum met een maand uitgesteld

Verschijnt nu op 22 augustus voor pc, PS5 en Xbox Series X en S

Electronic Arts en ontwikkelaar Ascendant Studios hebben Immortals of Aveum een maand uitgesteld.

De game stond eerst gepland voor een release op 20 juli, maar komt nu op 22 augustus uit. De ontwikkelaar laat weten dat ze beseffen dat ze "iets speciaals" in handen hebben na de afgelopen previews, en dat ze daarom iets meer tijd willen nemen "om onze volledige visie te realiseren". De game verschijnt op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Immortals of Aveum is een first-person actiegame waarin spelers magie kunnen gebruiken. Spelers besturen hoofdpersonage Jak, die in een strijd verwikkeld raakt door zijn magische krachten.

De game wordt zoals gezegd ontwikkeld door Ascendant Studios, de nieuwe studio van Bret Robbins, de creative director van de oorspronkelijke Dead Space. Binnen de studio werken mensen die eerder aan games als Bioshock 2, Borderlands 2, Mafia 3, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain en Tales from the Borderlands 2 hebben gewerkt.

Jari Klapwijk schreef onlangs een preview en was niet onder de indruk: "De debuutgame van Ascendant Studios maakt tot nu toe nog geen onuitwisbare indruk. Het concept heeft potentie en de game is best vermakelijk, maar wie iets baanbrekends verwacht komt van een koude kermis thuis. Vooral de grafische stijl springt tot nu toe in het oog, en daar blijft het na drie uur spelen vooralsnog bij."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Immortals of Aveum

Immortals of Aveum kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit "iets speciaals" ziet er voor mij persoonlijk erg saai uit. Niks van de stijl, gevechten of verhaal (wat ik gezien heb) spreekt me aan.

0

Aanbevolen voor jou