Helldivers 2-update voegt nieuwe natuurrampen toe

Helldivers 2-update voegt nieuwe natuurrampen toe

Verwacht vuurtornado's en meteorenregen

Er is een nieuwe update voor Helldivers 2 uitgekomen waarmee nieuwe natuurrampen zijn toegevoegd aan het spel.

Versie 01.000.100 verscheen eerder vanmiddag voor PlayStation 5 en pc. Volgens de patch notes "hebben veel planeten nu extra gevaren in de omgeving die random kunnen verschijnen, waaronder vuurtornado's en meteorenregen". De patch brengt daarna nieuwe balans toe aan de Eradicate-missies en bepaalde wapens, en lost ook weer een aantal bugs op.

Ergens binnenkort moeten er ook mechs naar de game komen, zo heeft de ontwikkelaar onlangs bevestigd. "De EXO-45 Patriot Exosuits zijn in productie in de fabrieken van Tien Kwan. Ze zijn spoedig gereed om op het slagveld ingezet te worden!" Wanneer de mechs precies komen is op moment van schrijven niet bekend.

Helldivers 2-ontwikkelaar Arrowhead Game Studios heeft daarnaast benadrukt dat het een onafhankelijke ontwikkelaar is. Sony Interactive Entertainment geeft Helldivers 2 uit op PlayStation 5 en pc, maar Arrowhead blijft vooralsnog onafhankelijk.

Spelers proberen in de co-op-shooter Helldivers 2 als onderdeel van een team buitenaards gespuis van 'Super Earth' weg te houden en krijgen diverse missies voorgeschoteld, zoals bijvoorbeeld het verkrijgen van belangrijke data of het vernietigen van een vijandelijk nest. Mensen kiezen hun missies vanuit een hub op een ruimteschip, dat ook van upgrades voorzien kan worden. Dat zorgt er voor dat spelers hun arsenaal kunnen uitbreiden en upgraden.

Sebastiaan van der Bij gaf een 8 aan het spel: "Hoewel Helldivers 2 enigszins tekortschiet in originaliteit en diepgang wat betreft de missies en het verhaal, compenseert het ruimschoots met de grappige *tone of voice*, spectaculaire gameplay en hilarische momenten. Ondanks de soms wat chaotische actie, biedt het voldoende tactische diepgang om je een voordeel te geven tijdens de gevechten, terwijl het belang van communicatie tussen teamgenoten wordt benadrukt."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Helldivers 2

Helldivers 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wel 2 crashes op de PS5 tijdens een potje wat ik nooit eerder heb gehad. Knows issues geven wel aan dat er crashes kunnen ontstaan met high power strats.

0

Aanbevolen voor jou