Helldivers 2-patch verwijdert inactieve spelers van de server

Helldivers 2-patch verwijdert inactieve spelers van de server

Op die manier krijgen andere gegadigden een kans om de game te spelen

Dankzij een pas uitgekomen patch voor Helldivers 2 worden inactieve spelers van de server verwijderd en teruggebracht naar het titelscherm van de game.

Dat valt in de patch notes van de update te lezen. Mensen die een kwartier lang niets doen worden teruggebracht naar het titelscherm. Op die manier krijgen mensen die wel willen spelen een kans. De patch lost ook diverse bugs op.

Afgelopen weekend werd er een limiet van 450.000 gelijktijdige spelers ingesteld omdat de servers niet meer spelers aankunnen. Het grote succes van de PlayStation 5- en pc-game heeft ontwikkelaar Arrowhead Game Studios en uitgever Sony Interactive Entertainment blijkbaar verrast. Twee dagen geleden waren er nog meer dan 457 duizend spelers in de game op Steam.

Vorige week bleek al dat Arrowhead meer werknemers zoekt die mee kunnen helpen aan toekomstige content voor de game. "De vacatures komen binnenkort online, maar als je een senior ontwikkelaar bent kun je altijd solliciteren."

Spelers proberen in de co-op-shooter Helldivers 2, dat beschikbaar is op PlayStation 5 en pc, als onderdeel van een team buitenaards gespuis van 'Super Earth' weg te houden en krijgen diverse missies voorgeschoteld, zoals bijvoorbeeld het verkrijgen van belangrijke data of het vernietigen van een vijandelijk nest. Mensen kiezen hun missies vanuit een hub op een ruimteschip, dat ook van upgrades voorzien kan worden. Dat zorgt er voor dat spelers hun arsenaal kunnen uitbreiden en upgraden.

Sebastiaan van der Bij gaf een 8 aan het spel: "Hoewel Helldivers 2 enigszins tekortschiet in originaliteit en diepgang wat betreft de missies en het verhaal, compenseert het ruimschoots met de grappige *tone of voice*, spectaculaire gameplay en hilarische momenten. Ondanks de soms wat chaotische actie, biedt het voldoende tactische diepgang om je een voordeel te geven tijdens de gevechten, terwijl het belang van communicatie tussen teamgenoten wordt benadrukt."

View post on X
Helldivers 2

Helldivers 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat zijn diezelfde mensen die een handdoek op een stoel leggen aan het zwembad om 5u. in de ochtend of heel het buffet leegroven om dan 3/4 niet op te eten. Hebzucht en egoïsme is een lelijke eigenschap. Er zijn nog veel server problemen met dit spel, maar naai de rest niet. Ze mogen de crossplay wel deftig aanpakken. Een vriend op Steam wordt er telkens uitgekieperd in de helft van een sessie. Hij speelt dan plots alleen en wij (PS5 spelers) spelen apart diezelfde missie verder… Heel vervelend.

[Reactie gewijzigd door Don Carpaccio op 23 februari 2024 - 09:49]

0

Aanbevolen voor jou