Digitale bobblehead van vertrekkende PlayStation-baas Jim Ryan beschikbaar

Digitale bobblehead van vertrekkende PlayStation-baas Jim Ryan beschikbaar

De bobblehead kan worden vrijgespeeld via PlayStation Stars

Sony heeft een digitale bobblehead van Jim Ryan, de CEO van Sony Interactive Entertainment die deze maand vertrekt, beschikbaar gesteld.

De digitale bobblehead kan worden vrijgespeeld met het PlayStation Stars-programma door een game te spelen die onder zijn leiderschap is verschenen. Geïnteresseerden kunnen Marvel's Spider-Man 2, Gran Turismo 7, Ratchet and Clank: Rift Apart, The Last of Us: Part 2, God of War Ragnarok of Destiny 2 opstarten om de beloning te ontvangen.

Vorig jaar werd bekendgemaakt dat Ryan deze maand vertrekt uit zijn functie als CEO van PlayStation. Vanaf 1 april zal Totoki de rol van interim CEO van Sony Interactive Entertainment bekleden, terwijl hij ook zijn huidige rol bij Sony Group Corporation aanhoudt.

Ryan begon in 1994 te werken bij de Europese tak van PlayStation. Daarna heeft hij verschillende functies bekleed, waaronder hoofd van wereldwijde marketing, tot hij in 2019 de rol van CEO van Sony Interactive Entertainment op zich nam, waardoor hij de gehele PlayStation-tak overzag.

Ryan maakte gedurende zijn werkzaamheden zo nu en dan controversiële opmerkingen. Zo lekte er een interne e-mail uit waarin hij werknemers opriep om "verschillen in mening te respecteren" in de kwestie rondom abortusregelgeving. In 2017 merkte hij op dat hij niet kon begrijpen dat gamers oudere PlayStation-spellen wilde spelen. Daarnaast ontstond er controverse toen eerder dit jaar een groot aantal PlayStation-werknemers werd ontslagen, terwijl Ryan kort daarvoor nog op de foto stond met werknemers van een studio die kort daarna gesloten zou worden.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou