Democratic Detonation Warbond vanaf 11 april beschikbaar in Helldivers 2

Democratic Detonation Warbond vanaf 11 april beschikbaar in Helldivers 2

Ontgrendel nieuwe wapens en uitrusting

Vanaf 11 april - oftewel aanstaande donderdag - is er een nieuwe Warbond in Helldivers 2 beschikbaar genaamd Democratic Detonation.

Wanneer een Warbond is aangeschaft met Super Credits - die zowel met echt geld gekocht kunnen worden, als kunnen worden vrijgespeeld via de game - kan men door medailles te verdienen tijdens het spelen nieuwe items uit de Warbond ontgrendelen. Het is daardoor vergelijkbaar met een battle pass die niet afloopt.

De Democratic Detonation bevat weer diverse nieuwe wapens om te ontgrendelen, waaronder de BR-14 Adjudicator Rifle, CB-9 Exploding Crossbow, R-36 Eruptor Rifle, G-123 Thermite Grenade en GP-31 Grenade Pistol, alsmede nieuwe uitrusting. Precieze details zijn op PlayStation Blog te vinden en in onderstaande trailer komt de nieuwe content ook voorbij.

Eerder deze week kwam er nog een gratis update voor Helldivers 2 waarmee de levelcap werd verhoogd naar 150. Ook werden er twee nieuwe soorten stormen toegevoegd die tijdens het spelen op kunnen duiken.

Spelers proberen in de co-op-shooter Helldivers 2 als onderdeel van een team buitenaards gespuis van 'Super Earth' weg te houden en krijgen diverse missies voorgeschoteld, zoals bijvoorbeeld het verkrijgen van belangrijke data of het vernietigen van een vijandelijk nest. Mensen kiezen hun missies vanuit een hub op een ruimteschip, dat ook van upgrades voorzien kan worden. Dat zorgt er voor dat spelers hun arsenaal kunnen uitbreiden en upgraden.

Gamer.nl-redacteur Sebastiaan van der Bij gaf een 8 aan het spel: "Hoewel Helldivers 2 enigszins tekortschiet in originaliteit en diepgang wat betreft de missies en het verhaal, compenseert het ruimschoots met de grappige *tone of voice*, spectaculaire gameplay en hilarische momenten. Ondanks de soms wat chaotische actie, biedt het voldoende tactische diepgang om je een voordeel te geven tijdens de gevechten, terwijl het belang van communicatie tussen teamgenoten wordt benadrukt."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Helldivers 2

Helldivers 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou