Darkest Dungeon 2 komt in juli naar PlayStation-consoles

Darkest Dungeon 2 komt in juli naar PlayStation-consoles

Ook komt er een bundel met de The Binding Blade-dlc beschikbaar

Vanaf 15 juli is Darkest Dungeon 2 ook op PlayStation 5 en PlayStation 4 verkrijgbaar.

Dat heeft Red Hook Studios aangekondigd. De volledige versie van de game kwam afgelopen mei al uit op pc nadat het spel een tijdlang via Early Access beschikbaar was. Voor de PlayStation-versie komt ook een iets duurdere bundel uit met de The Binding Blade-dlc inbegrepen.

In Darkest Dungeon 2 zit een vergelijkbaar gevechtssysteem mt het eerste deel, maar deze is wel flink aangepast qua besturing en presentatie. Ook legt de game de focus op een "afmattende reis, in plaats van het opruimen van je achtertuin". De eerste Darkest Dungeon richtte zich op de psychologische stress van het op avontuur gaan en het managen van de geestelijke gezondheid van individuen in de party. 

Afgelopen week werd al aangekondigd dat er later dit jaar een nieuwe, gratis campagnemodus voor Darkest Dungeon 2 verschijnt, genaamd Kingdoms.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb zeer genoten van de eerste game, maar ik vind het wel een nadeel dat je echt ZOVEEL moet lezen lezen lezen, haha! Haalde mij wel een beetje uit de ervaring.. Maar toch, 9/10 game in mijn mening.

0

Aanbevolen voor jou