Capcom onthult plannen voor Dragon's Dogma 2-updates

Capcom onthult plannen voor Dragon's Dogma 2-updates

Met o.a. een framerate-cap op consoles

Capcom heeft plannen gedeeld voor de inhoud van aankomende updates voor Dragon's Dogma 2.

Zo moet de optie beschikbaar komen om een nieuwe game te starten binnen Dragon's Dogma 2, ook wanneer er al savedata aangemaakt is. Ook moet het mogelijk worden om maximaal 99 Art of Metamorphosis-items te kopen bij Pawn Guilds. Deze updates gelden voor alle platformveries.

Op PS5 en Xbox Series specifiek komt er de optie om ray tracing en motion blur aan en uit te zetten. Daarnaast wordt de mogelijkheid toegevoegd om van de variable framerate te wisselen naar een cap van 30 frames per seconde. Dit moet een stabielere ervaring op het gebied van framerate geven. Op Steam zal het gebruik van DLSS voor verbeterde graphics zorgen.

Volgens Capcom worden bovenstaande elementen in de nabije toekomst via patches aan de game toegevoegd. Precieze releasedata werden niet naar buiten gecommuniceerd.

Dragon's Dogma 2 kwam afgelopen week uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Hoewel veel gamers positief zijn over de game, ontvangt het spel ook de nodige kritiek vanwege een instabiele framerate en het feit dat er op de releasedag opeens allerlei microtransacties voor de game beschikbaar werden gesteld. Het gaat hier wel om elementen die ook in de game vrij te spelen zijn.

Gamer.nl-redacteur Marcel Vroegrijk is positief over de game en gaf het spel een 9: "Dragon’s Dogma 2 is een van de beste openwereldgames tot nu toe. Met zijn vrije vechtsysteem, het gezelschap aan eigenzinnige pawns en de levendige spelwereld biedt dit tweede deel het ultieme avonturiersgevoel. Het is nog steeds een complexe rpg met veel achterliggende systemen, maar die werken allemaal samen om jouw spelervaring voortdurend van onvergetelijke momenten te voorzien."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Dragon's Dogma 2

Dragon's Dogma 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou