Blizzard erkent PlayStation-probleem Diablo 4

Blizzard erkent PlayStation-probleem Diablo 4

En werkt aan een oplossing

Blizzard is op de hoogte van een probleem waardoor sommige PlayStation-spelers Diablo 4 niet kunnen opstarten en werkt aan een oplossing.

Dat laat het bedrijf weten op het officiële Blizzard-forum. Een hoop PlayStation-spelers stuiten op een errorbericht als ze Diablo 4 willen opstarten. Ze zouden geen geldige licentie hebben om de game te spelen. Daardoor is het spel in zijn geheel onspeelbaar. Blizzard is inmiddels op de hoogte van het probleem en werkt aan een oplossing. "Het team kijkt daar nu naar en we geven een update zodra we meer informatie is", laat de community manager weten. 

Diablo 4 is sinds vandaag beschikbaar voor spelers die de game vooraf hadden gereserveerd. Het spel komt officieel op 6 juni uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. 

Redacteur Erik Nusselder gaf Diablo 4 een 9 op Gamer.nl. "Diablo 4 verbetert op veel vlakken, maakt jouw keuzes weer belangrijk en geeft je personages die je helemaal eigen kunt maken. Dit is een uitstekende basis waar Diablo-fans weer jaren zoet mee zijn", concludeert hij in zijn recensie.

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het probleem schijnt opgelost te zijn als je een gratis item uit de shop download (kan buiten de game om), of anders het goedkoopste item uit de shop (kost €2 geloof ik). Dit even ter info. Blijft natuurlijk een slechte zaak dit.

0
test

Heeft Jim Ryan toch gelijk dat ze een minder product krijgen met bugs en clitches 😉😂. Mensen maak natuurlijk een grapje

-2

hehe, moest ik ook aan denken.

-1
test

Gelukkig ik zelf geen last van gehad.

3

Aanbevolen voor jou