Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 verschijnt ook op PS4

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 verschijnt ook op PS4

Collectie was al aangekondigd voor PS5, Xbox Series, Switch en pc

Het eerder dit jaar onthulde Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 verschijnt op 24 oktober ook voor PlayStation 4.

De collectie was al aangekondigd voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en pc, maar nu blijkt dus ook dat hij naar PlayStation 4 komt, en wel op dezelfde datum als de andere platformversies.

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 bevat Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Ook zitten de MSX-versies van Metal Gear en Metal Gear 2: Solid Snake er bij inbegrepen, alsmede de NES-spellen Metal Gear en Snake's Revenge: Metal Gear 2. 

Na enige verwarring werd afgelopen augustus door uitgever Konami duidelijkheid gegeven over de resoluties waarin de games uit de collectie draaien. Op PlayStation 5, Xbox Series X en S, pc en een Switch aangesloten op televisie, zullen de games in 1080p draaien, en op Switch in handheldmodus in 720p. p Switch draait de collectie daarbij in 30 frames per seconde - ongeacht of er in handheldmodus of docked gespeeld wordt - terwijl het op andere platforms in 60 frames per seconde draait.

Konami werkt met Virtuos ondertussen overigens ook aan een remake van Metal Gear Solid 3 voor PS5, Xbox Series en pc - daar is nog geen releasedatum van bekend.

Hieronder kan een eerder verschenen trailer van de collectie bekeken worden. Toen was de PS4-versie nog niet aangekondigd, dus die wordt dan ook niet in de trailer vermeld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou