Bestaan van Stalker: Legends of the Zone Trilogy uitgelekt

Bestaan van Stalker: Legends of the Zone Trilogy uitgelekt

De collectie zou op 27 juni beschikbaar komen

Japanse winkels hebben reserveringen voor een Stalker: Legends of the Zone Trilogy op PlayStation 4 online beschikbaar gesteld.

Dat meldt Gematsu. Dit is opvallend, want een dergelijke collectie is op moment van schrijven niet aangekondigd. Het pakket zou op 27 juni verschijnen en de games Stalker: Shadow of Chernobyl, Stalker: Clear Sky en Stalker: Call of Pripyat bevatten. Het zou voor het eerst zijn dat de shooterreeks naar consoles komt.

Het is waarschijnlijk dat de collectie binnenkort officieel wordt aangekondigd - wellicht vanavond tijdens de Xbox Partner Preview - en naar meerdere consoles komt, waaronder Xbox-platforms.

Ontwikkelaar GSC Game World werkt ondertussen al geruime tijd aan Stalker 2: Heart of Chornobyl, dat op 5 september op Xbox Series-consoles, Steam, Epic Games Store, GOG en Game Pass verschijnt.

De Stalker-games brengen spelers naar de Zone, een gebied rondom de Chornobyl Nuclear Power Plant waar straling voor allerlei mutaties zorgt. 

Stalker: Legends of the Zone Trilogy
Stalker: Legends of the Zone Trilogy
Stalker: Legends of the Zone Trilogy

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

leuke spellen maar zonder een aantal patches gewoon onspeelbaar met bugs en gedateerde schiet elementen ik ben benieuwd hoe ze dit gaan uitbrengen op console

0
test

Als dit wordt geüpdate met een betere resolutie en goeie controller support, dan speel ik alle drie de games wanneer dit uitkomt. Kan NOOIT genoeg van stalker krijgen :D

0

Aanbevolen voor jou