Update zal 'levenloze ogen' in Final Fantasy 14 verbeteren

Update zal 'levenloze ogen' in Final Fantasy 14 verbeteren

Oogje in het zeil

Regisseur Naoki Yoshida heeft een update beloofd die problemen met 'levenloze ogen' in Final Fantasy 14 moet verbeteren.

Het gaat om de personagemaker in een speciale benchmark-tool voor de aankomende uitbreiding Dawntrail. Square Enix had de tool uitgegeven om te laten zien wat voor grafische vooruitgang dit nieuwe hoofdstuk zal bieden en om spelers te laten testen of ze de nieuwe versie op hun pc kunnen draaien.

Hoewel de benchmark positief werd ontvangen, waren er wel wat klachten over de personagemaker in de update. In een nieuwe blogpost legt regisseur Yoshida uit dat deze character creator maar liefst tien jaar oud is en nog zal worden verbeterd voordat Dawntrail uitkomt.

"Hoewel het dezelfde processen gebruikte als de echte game, werden sommige aspecten (zoals het weer) gecombineerd om speciale condities te maken voor de personagemaker. Dit werd gedaan om de textureresoluties en shaders op hun allerbest te tonen op basis van de kwaliteitsstandaarden van die tijd, waaronder ook de PlayStation 3-versie."

"De omgeving van de personagemaker had geüpdatet moeten worden, maar is over het hoofd gezien omdat we de prioriteit legden bij de ontwikkeling van Dawntrail en het afstellen van de grafische update voor de daadwerkelijke game. Daarvoor wil ik mijn excuses aanbieden."

Dawntrail wordt de nieuwste uitbreiding voor de nog altijd populaire mmorpg Final Fantasy 14. De uitbreiding komt - samen met de grafische update - op 2 juli uit.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou