Speciale Zelda: Tears of the Kingdom-Switch online vertoond

Speciale Zelda: Tears of the Kingdom-Switch online vertoond

Er zijn foto's van een nog onaangekondigd Nintendo Switch-model gebaseerd op het aankomende The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom online verschenen.

De foto's werden eerste geplaatst op gameforum Famiboards en daarna op Reddit. Het gaat om een oled-versie van de Switch met gouden Joy-Cons en artwork op de bijgeleverde dock. Het spel zelf lijkt er overigens niet bij te zitten. Vooralsnog heeft Nintendo het bestaan van deze speciale Switch-editie in ieder geval niet bevestigd.

Het vervolg op Zelda: Breath of the Wild werd al een paar jaar geleden aangekondigd. Het vorige deel, Breath of the Wild, verscheen in 2017 tegelijk met de Nintendo Switch, al is het game ook op de Wii U beschikbaar – de ontwikkeling van het spel begon daar namelijk op. De game nam de franchise op de schop door een grote, open spelwereld te bieden en in plaats van de standaard kerkers spelers in verschillende, kleinere ‘Shrines’ puzzels op te laten lossen. Het vervolg speelt zich wederom in Hyrule af, maar dan waarbij allerlei stukken grond nu in de lucht zweven. 

Zelda: Tears of the Kingdom verschijnt op 12 mei op Nintendo Switch. De game staat ook in de Top 100 van 2023.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou