Gerucht: Xbox One zonder disc drive verschijnt 7 mei

Gerucht: Xbox One zonder disc drive verschijnt 7 mei

Website Windows Central heeft aangegeven dat ze href="https://www.windowscentral.com/xbox-one-s-all-digital-release-date" rel="noopener noreferrer" target="_blank">details over de compleet digitale Xbox One </a></b>hebben ontvangen. Volgens Windows Central is de nieuwe consolevariant nagenoeg identiek aan de Xbox One S, maar mist het apparaat een disc drive en uitwerpknop.

Het gebrek aan een disc drive kan bevestigen dat het gaat om de vermeende volledig digitale Xbox One met de codenaam Maverick, die volgens eerdere geruchten binnenkort verschijnt. Dit zou de eerste volledig digitale Xbox-console worden.

Volgens de informatie van Windows Central is de console voorzien van een 1TB harde schijf en codes voor Sea of Thieves, Minecraft en Forza Horizon 3. Een prijs is nog niet bekendgemaakt, maar volgens de geruchten gaat het om de laagst aanbevolen verkoopprijs voor een Xbox-console ooit.

Ook zouden de documenten aangeven dat de console op 7 mei verschijnt. Mogelijk vindt de aankondiging van de console spoedig plaats. Kijk op Windows Central voor mock-up-foto's van de console.

Xbox One

Hoofd van Xbox, Phil Spencer, heeft aangegeven groots uit te pakken tijdens de aankomende E3. In een mail naar een aantal werknemers zou hij gezegd hebben dat Google Stadia niet echt verrassend was en dat het hun beurt was om groots uit te pakken.

Volgens berichten wordt tevens de volgende generatie Xbox-consoles al op E3 2019 uit de doeken gedaan en moeten deze eind 2020 in de winkels liggen. Naar verluidt is Xbox met codenaam Lockhart een goedkopere console waarop games enkel gedownload of gestreamd kunnen worden. Xbox Anaconda schijnt een krachtigere console te worden dat wel beschikt over een schijflade.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mmh 1 TB is zo vol, voor een all digital console zou minstens 2 TB toch wat logischer zijn lijkt mij!

0
test

@Undefused eens. Ik heb niks tegen dit soort systemen maar ze bestaan ook al 1tb met schijflezer. Dan denk ik: goed deze is kleiner gooi er dan wat meer ruimte in. Denk dat menig console gamer het weinig kan schelen of een console een stukje kleiner is geworden zonder verdere toegevoegde waarde.

0
test

@Undefused Ik verwacht dat dit komt om de prijs te drukken. En de ruimte is vrij makkelijk uit te breiden met een externe HDD/SSD.

0
test

@Undefused Zelfs 2 TB vind ik magertjes. Je bent haast verplicht om er een externe hd aan te koppelen.

0
test

Heel leuk die 3 gratis games, maar waarom doen ze er Forza Horizon 3 bij??

0

@MelvinChowder zodat je deel 4 wil via Gamepass ;)

0

Aanbevolen voor jou