Fans modden Red Dead Redemption-map in GTA 5 | Gamer.nl

Fans modden Red Dead Redemption-map in GTA 5 | Gamer.nl

Een team van behendige modders werken aan een manier om de map uit Red Dead Redemption in de pc-versie van Grand Theft Auto 5 te importeren.

De naam van de mod is simpelweg Red Dead Redemption V en moet spelers de wereld uit de westerngame laten ontdekken met de mogelijkheden van GTA 5. Mr. Leisurewear, de hoofdmodder van het project, heeft een groot gedeelte van de wereld uit Red Dead Redemption al werkbaar gekregen. Andere programmeurs zijn werkzaam om de map pa end te maken, visuele effecten en textures toe te voegen en de dag en nacht cyclus te implementeren.

Deze aankomende mod werkt niet met GTA Online en moet deze zomer al speelbaar zijn via een bèta-versie. Wanneer we de volledige mod kunnen verwachten is nog onbekend, wel wordt binnenkort een teaser trailer uitgebracht. Meer informatie over de mod is te vinden op de GTA Forums.

Red Dead Redemption is nooit op pc verschenen, ondanks de vele verzoeken van fans. Het vervolg, Red Dead Redemption 2, komt later dit jaar uit en wordt voorlopig alleen beschikbaar voor Xbox One en PlayStation 4.

Media has no description
Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou