Capcom onthult nieuwe Steel Battalion voor Kinect | Gamer.nl

Capcom onthult nieuwe Steel Battalion voor Kinect | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De titel speelt zich af in het Manhattan van 2082. "In een wereld waarin bijna alle moderne technologie vernietigd is, gaan de grootste naties van de wereld door met het vechten om de macht. Het Amerikaanse leger landt in New York om zijn eerste grote offensief van een lange grondoorlog te starten", aldus Capcom tijdens de persconferentie.

"Soldaten vuren vanuit de loopgraven terwijl verschroeide bunkers omringd worden door zwarte rook. Als de kameraden het continu moeten afleggen tegen het eindeloze vuur aan kogels, boeken de Vertical Tanks hun meedogenloze voorsprong. Ervaar het strijdveld als nooit tevoren met Kinect voor Xbox 360."

Hardcore gamers

Steel Battalion: Heavy Armor wordt ontwikkeld door From Software en uitgegeven door Capcom. "Dit is voor hardcore gamers. Dat is het enige wat we kunnen doen bij Capcom. En we moeten dat grondig doen", zei Keji Inafune, producent van de Dead Rising-serie. Volgens hem heeft Kinect veel potentie voor games die specifiek zijn toegespitst op de fanatieke gamers. Dit zou een positieve ontwikkeling voor de game-industrie in Japan zijn, zo meent Inafune.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou