Verken de verborgen zee in Endless Ocean Luminous

Verken de verborgen zee in Endless Ocean Luminous

De game komt op 2 mei uit voor Nintendo Switch

Nintendo heeft een nieuwe trailer gedeeld van het aankomende Switch-spel Endless Ocean Luminous.

"In de nooit eerder verkende Verborgen Zee kunnen spelers meer dan vijfhonderd bekende zeewezens ontdekken rond ondiepe koraalriffen, steile rotspartijen en ijzige gebieden, waarvan het uiterlijk met de tijd van de in-game dagen mee verandert", zo schrijft het bedrijf in een persbericht.

"Ontrafel de mysteriën van de Verborgen Zee door te speuren naar begraven relikwieën, opmerkelijke omgevingen en bijzondere wezens. Spelers kunnen onderwater zelfs vrienden maken: nodig een mantarog uit om met je mee te zwemmen, of laat een kreeft meeliften op je tank." Nieuw is ook dat er nu online gameplay is en tot en met dertig spelers samen kunnen duiken.

Endless Ocean en vervolg Endless Ocean 2: Adventures of the Deep werden ontwikkeld door Arika en uitgegeven door Nintendo op de Wii. In de games duiken spelers in de oceaan om flora en fauna te verkennen. Daarbij viel vooral de grote hoeveelheid diversiteit qua aanwezige dieren op, van dolfijnen en walvissen tot pinguïns en haaien. De dieren vormen geen gevaar voor spelers.

Endless Ocean Luminous verschijnt op 2 mei voor Nintendo Switch.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou