Sega werkt naar verluidt aan Sonic Heroes-remake voor Switch 2

Sega werkt naar verluidt aan Sonic Heroes-remake voor Switch 2

De game zou in 2025 uitkomen en mogelijk op Unreal Engine 5 draaien

Sega zou aan een remake voor Sonic Heroes voor de opvolger van de Nintendo Switch werken.

Dat claimt Universo Nintendo. Insider MbKKssTBhz5, die eerder al correcte informatie over Sega-, Atlus- en Persona-games heeft uitgelekt, beaamde het gerucht vervolgens.

Sega zou de remake mogelijk op Unreal Engine 5 laten draaien. De remake zou gepland staan voor release in 2025. Meer details over de mogelijke remake zijn er nog niet.

Sonic Heroes verscheen oorspronkelijk in 2003 voor GameCube, PlayStation 2, Xbox en pc en laat spelers teams bestaande uit drie personages besturen. Er is Team Sonic (met Sonic, Tails en Knuckles), Team Dark (met Shadow, E-123 Omega en Rouge), Team Chaotix (Espio, Vector en Charmy) en Team Rose (Amy, Big en Cream). Elk personage heeft unieke krachten en spelers moeten er tussen wisselen gedurende het doorlopen van verschillende 3D-platformlevels.

Sega heeft de remake op moment van schrijven in ieder geval nog niet officieel aangekondigd. Mocht de remake echt in ontwikkeling zijn, dan is het niet onwaarschijnlijk dat de game ook op andere systemen verschijnt.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

mocht dit kloppen hoor ik 1 ding. Unreal engine 5. die dus ondersteunt wordt en dat betekend dat Nintendo niet inzet op een veel te laag systeem. Als het klopt hè. Maar de term Unreal engine 5 en switch 2 wordt hier niet voor het eerst genoemd dus wie weet. Zou wel mooi zijn. Maar zoals altijd, geruchten ze zijn totaal gelogen tot dat het wordt bevestigd. Bij geruchten is het niet geloven tot het tegendeel is bewezen maar juist andersom. Maar ik vraag me wel af waar Nintendo op wacht met een aankondiging. Want ze gaan echt niet nu pas beginnen met een opvolger dus die is zeker weten al onderweg. Ik kan me bijna niet aan de indruk onttrekken dat Nintendo die geruchten juist wel leuk vind en zo lekker in de schaduw afwacht en stiekem lacht met alle berichten. Tot het moment en dan ineeen tevoorschijn springt en alles ontkracht of juist bevestigd. Hahah

0

Aanbevolen voor jou