Onthullingstrailer Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game uitgebracht

Onthullingstrailer Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game uitgebracht

Game komt in de tweede helft van dit jaar uit op Switch, PS5, Xbox Series en pc

Gisteren is de onthullingstrailer van Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game uitgebracht.

Eerder deze maand werd al een korte teaser getoond, maar nu is de game echt onthuld. Het spel wordt uitgebracht door Private Division - een uitgeverslabel van Take-Two - en ontwikkeld door Weta Workshop, het Nieuw-Zeelandse bedrijf achter de special effects in de The Lord of the Ring-films en series en The Hobbit-films.

In de game bouwen spelers als Hobbit een leven op in de Gouw. Daarbij lijkt de game elementen uit games als Animal Crossing te bevatten. Zo kunnen spelers hun eigen huis personaliseren en ontspannende activiteiten zoals vissen, koken en tuinieren uitvoeren.

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game verschijnt ergens in de tweede helft van dit jaar op PlayStation 5, Xbox Series-consoles, Nintendo Switch en pc.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mag toch hopen dat er ook nog enkele triple A games van LOTR in ontwikkeling zijn. Mijn hemel, met Gollem, Mines of Moria en deze ellende wordt er schandalig omgegaan met deze licentie

-1

Precies mijn gedachte. LotR staat voor mij voor epische fantasy en veldslagen tussen goed en kwaad. Dit is gewoon echt weer bagger en heeft, los van 'The Shire' zelf, niks met Lord of the Rings van doen. Maar ja, de naam spreekt natuurlijk direct mensen aan. Misbruik noem ik het!

0
test

Als LOTR voor jou om veldslagen gaat... damn. In werkelijke zin zou Tolkien de intenties van dit spel waarschijnlijk fantastisch hebben gevonden. Heerlijke rust en vrede, gemakkie, etc. precies zoals hobbits zijn bedoeld en beschreven. Hoeft natuurlijk niett zo te zijn dat het spel ook automatisch van kwaliteit is, maar dit ziet er tenminste oké uit.

0
test

Een lotr game van Guerrilla Games lijkt me wel wat.

0

Aanbevolen voor jou