Nintendo zendt morgen een Indie World-showcase uit

Nintendo zendt morgen een Indie World-showcase uit

Direct morgen al

Nintendo heeft voor morgen een Indie World-showcase aangekondigd.

De stream vindt op 17 april om 16:00 uur Nederlandse tijd plaats en zal zo'n twintig minuten duren. In die tijd worden aankondigingen en updates behandeld over indiegames die in 2024 naar de Nintendo Switch komen.

Op dit moment is niet duidelijk wat voor games de revue zullen passeren, behalve dan dat het alleen om indiegames zal gaan. De laatste Indie World-showcase vond afgelopen november plaats. Toen werden games als Outer Wilds, Planet of Lana, A Highland Song en Braid: Anniversary Edition behandeld.

De stream is morgen om 16:00 uur hier te bekijken.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Alleen Hollow Knight: Silksong of een Zelda spin-off ala Cadence of Hyrule zouden mij blij maken. Nintendo moet in juni echt met een reguliere Direct komen (net zoals altijd), want we weten nog helemaal niets over wat er het 2e half jaar gaat gebeuren m.b.t. Switch games. In mei in ieder geval aan de gang met Paper Mario en in juni met Luigi's Mansion, maar daarna...?

0
test

Dat zal vast goedkomen voor t tweede half jaar. Ben vooral benieuwd of we de HD versies van Twilight Princess en the Windwaker nog gaan zien op de Switch. Overweeg steeds om de Wii U versies te kopen, maar heb t nog niet aangedurfd. Ik hoop ook op Hollow Knight vandaag. Er zijn Indie Worlds geweest die beter waren dan een reguliere direct.

1

Ik verwacht dat Nintendo dit jaar nog verder gaat "vullen" met re-releases, dus HOPELIJK krijgen we TWWHD & TPHD (of 1 van de 2) nog op de Switch! Dan zou het laatste Switch jaar voor mij al geslaagd zijn. Ook vind ik de meeste Indie World presentaties tegenvallen helaas. Laten we hopen dat die van vandaag iets tofs bevat, zoals wat ik hierboven al noemde!

0

Nou... Op 1 of 2 amusante dingen na, was het niks. Ik heb liever dat ze dit soort shows skippen in de toekomst en dit gewoon doen via Twitter aankondigingen.

0

Aanbevolen voor jou